Merhaba arkadaşlar,

Hepinizin tecrubelerine ve bilgilerine ihtiyacım var şimdiden herkese cok teşekkur ederim.
Uzatmadan konuya gireyim neredeyse 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım eşim 25 yasında evliliğimizin ikinci ayından beri korunmasız iliski yasıyoruz ikimizde cok cocuk istiyoruz. 8. Ayımızda ben doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını soyledi,daha sonra eşim doktora gitti ve varikosel olduğunu oğrendik kısa bir surede ameliyat oldu ameliyat sonrası testte sprem sayısı cok fazla yukseldi ama ileri doğru hız %80 duşuk, doğal kurler denedik keciboynuzu, havuc suyu gibi, Bu arada bende başka bir doktora gorundum oda herhangi bir sorun olmadığını soyledi ve sonra eşim askere gitti 7 ay uzak kaldik. Gelince tekrar devam ettik maddi sorunlar yuzunden hastaneye gidememistik yeni gittik eşimde hala hız dusuk doktor proxeed plus verdi. Bende yine doktora gorundum doktor tam emin olmamakla birlikte Pcos olabilir dedi ve inofolic combi verdi şimdi her ikisini de kullanıyoruz ayni zamanda keci boynuzu pekmezi ve cakşır otu kullanıyoruz bal tuketiyoruz ama olmuyor ve biraz kilom var vermeye calışıyorum ama cok zor. Cok uzun anlattığım icin ozur dilerim her turlu oneriye acığım.