Yarın sabah yola cıkıyoruz İstanbul'a derdimize deva bulmaya. 2. Tedavimize bismillah diyeceğiz nasipse ama icimde oyle guzel bir heyecan var sanki bu defa olacak gibi dun gece eşimle sabah ezanına kadar balkonda konuştuk, ağladık, gulduk her ihtimali gozden gecirdik gecirdiğimiz kotu gunler geldi aklımıza ilk azospermi tanısını aldığımız gun sokağın ortasına cokup hıckıra hıckıra ağlamıştık koca insanlarız aslında acıyla başa cıkmayı bilmeliydik ama biz en kolayını sectik en dibe battık debelenip durduk evliliğimiz bile catırdadı o donem eşim ben sana bir bebek veremeyeceğim ayrılalım dedi halbuki tedavi seceneğini hic duşunmedi olmaz dedim kabul etmedim ağladım zırladım evlat ediniriz dedim fayda etmedi bir gun işten geldiğimde anlaşmalı boşanma protokolu masanın ustunde duruyor yanında bir not "hakkını helal et gunahına giremem" eşim toplamış eşyalarını gitmiş annesine haber vermiş ben falanca arkadaşımdayım bir sure yokum telefonum kapalı olacak eşim size anlatsın herşeyi akşamına butun aile toplandı geldi anlattım benimle birlikte herkes ağladı yıkıldı. Hic duşmedim ustune nerede olduğunu tahmin ediyordum istesem elimle koymuş gibi bulurdum cunku biliyordum gelecek bana kafasını toplasın dedim ama her gun sanki gelecek gibi yemeklerimi yaptım koydum dolaba işime gittim cunku biliyordum bir gun donduğumde evde olacaktı 12. Gun işten cıktım arabada bekliyor hic bir şey olmamış gibi bindim arabaya hoşgeldin dedim hic bir şey soyleme eğer bu yolda elimi tutup guclu yuruyebileceksen tedaviye başlayalım dedi nasıl olmam be adam sen bana bu dunyadaki en guzel hediyesin nasıl guclu durmam biz birlikte gucluyuz sen yoksan ben dibe batarım. Bismillah dedik başladık tedaviye ama işte icimizde hep bir olumsuzluk vardı başladık ama her ikimizde biliyorduk sonucun ne olacağını icimize doğdu sanki velakin oylede oldu bir dizi ilaclar tahliller ameliyat derken olumsuz sonuclandı haberi aldık dışarı cıktık eşim bana sarıldı ağlayacaksan şimdi burda ağla bir daha asla gozyaşı gormek istemiyorum dedi sanki ayların birikimini doktum ama eşim tuttu cekti beni o dipsiz kuyudan guclu ol sen bana moral vereceksin sen benim yaslandığım dağsın dedi ve kendime geldim evet ben guclu olmazsam eğer kim toparlayacaktı bizi.
Butun olumsuzlukları bir kenara bıraktık 6 ay dinlendik nefes aldık ve yarın nasipse bu yola tekrar cıkıyoruz Elele yuruyeceğiz bu dikenli yolda belki yine ayaklarımız kanayacak ama umutla cıktık yola. İnanıyoruz olacak bu savaşı kazanacağız.
Erkek İnfertilitesi 2. TEDAVİ BİSMİLLAH..
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi 2. TEDAVİ BİSMİLLAH..