Merhaba kizlar ;
Bende sizilerin arasına katılmak istedim uzun zamandır takip ediyordum sizleri gel gelelim konuma 27 yaşındayım ve 81 kiloyum daha once 94 dum on kilo vermem gerektigini soyledi doktorum ve verdim 2.5 yıllık evliyim ve pko sendromu dışında hic bir problemim yok salı gunu asilamami oldum gonal -f ile yumurtaların buyudu 150 doz vurdum sonra birden tedaviye cevap verince 137.5 indirildi dozu onuda vurdum sonra catlama iğnesi vurdum iki tane oviteral 24 saat sonra asılmak oldu 35 dk hastahnede kaldım bulunduğum odada daha sonra cıktım ve okadar cok sancılarım olduki afedersiniz WC bile gitmekte zorlandım ilk gun cok az bir lekelenme oldu sonra kesildi 2.gunu gece ise saat 04.34 de uykumdan uyandım ama oyle byle bir sancı değildi nefesimi kesiyordu resmen bir saat surdu sonra kasıklarımda ağrılar elbette oluyor ara ara ama en cokta karnimda oluyor tuhaf bir şekilde gaz cikartmyinca rahatliyamiyordumbirde aşılamadan sonra Dr iki gun birliktelik onerdi bugun ise cok iyiyim şukur ama hic bir iş yapmıyorum eşim sağolsun butun işlerin ustesinden geliyor ağır kaldırıyorum bol su iciyorum ve mayısın 17 su test yapılacak sonuc umarım husran olmaz cok yorucu bir surec ama Rabbim hepimizin emeklerini boşa cikartmasin ve bizleri de Anne baba yurduna daim eylesin inşallah hayır mubarek ayda yuzumuz gulsun kizlar insallah guzel haberlerimzide yazarız