Pussy Riot grubu Putin karşıtı şarkılarını seslendirdikleri icin tutuklanmıştı. Bu gruba ise destek Madonna’dan geldi. Madonna Pussy Riot icin “Bu 3 cesur kadının serbest bırakılması icin dua ediyorum dedi” dedi
Şubat ayı icerisinde Putin karşıtı şarkılarını seslendirdikleri icin tutuklanan feminist punk grubuna Hot Chili Peppers ve Fransız Ferdinand’ın ardından, Madonna’dan da destek geldi. Popun kralicesi Moskova’da 20 bin kişilik konserde grubun hapisten cıkması icin dua etti. Konser sırasında sırtında yazan Pussy Riot yazsısı da dikkat cekti.
Madonna konserinde Pussy Riot hakkında şunları soyledi: “Her hikÂyenin farklı şekilleri vardır, bunu biliyorum. Kiliseye ve devlete karşı saygısızlık etmek istemem ama bence bu uc kadın, Masha, Katya ve Nadia cesaret gerektirecek bir şey yaptılar. Bence cezalarını cektiler ve serbest kalmaları icin dua ediyorum. Burada beni dinlemeye gelen hayranlarım da benim gibi onların ozgurluğu hak ettiklerini duşunduğune eminim. 5 aydır hapiste olan bu 3 kadın icin dua ediyorum. Umarım bir gun dunya ozgurluk, barış ve toleransla dolu olacak.”
Muzik Haber.
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Madonna 5 Aydır Hapiste Olan Pussy Riot İcin Dua Ettiğini Belirtti.