Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Yasadiklarimdan sizlerede bahsetmek ve birazda icimi dokmek istedim.Maalesef cevremde icimi dokebilicegim kimse yok

Ben 28 yaşındayım eşimde 33.Yaklasik 2 bucuk yıldır evliyiz.1 yıldır cocuğumuz olmuyor.Ben romatoid artrit hastasıyım aynı zamanda hasimato hastaligimda var.Gebelige uygun ilaclar verdi romatoloji doktorum.Ama bazen ara ara cok fena ağrılarım ve eklemlerimde şişlikler oluyor. Kadın doğuma gittim kanuni Hastanesi'ne İstanbul'da.2 aydır klomen tedavisi goruyorum ancak sonuc negatif hic umudumda yok.Doktor hafif pco var dedi.Her ay gebelik testi yapıp tek cizgi gormekten nefret ettim.Artik o iğrenc gebelik testlerinden almıyorum psikolojimi bozuyor.7 ay sonra 3 yılımız dolucak Allah'ın izniyle.Tup bebek icin 3 yıl evli olma şartı varmış sgknin karşılayabilmesi icin.Ancak bu sure zarfında 2 kere aşılama yaptırmak gerekiyormus acaba bu bilgile doğrumu.Konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim gercekten.Ayrica doktorumu değiştirmek istiyorum.İstanbulda Avrupa yakasında onerebileceginiz bir doktor varmı acaba.Esimde orta dereceli varikosel var ancak değerleri iyi durumdaymis.Cevremdede surekli 3 yıl olucak artık hala cocuk yokmu diyen tiplerle dolu.Bu sozleri duyunca insan dahada cok uzuluyor.Stres yapıyorum cok fazla ve neden bizim cocuğumuz olmuyo anlayamıyorum rabbimin bictiği bir sure vardır elbet ancak beklemek cok zor gercekten

Eşim calışıyor ben işsizim maalesef.Evli bayanlarin iş bulması da cok zor oluyo bu surecte insan kaynakları direk cocuk olayına odaklaniyo ve sizi eliyo hic şansiniz kalmiyor

Takıntı haline getirdim bu konuyu yatıp kalkıp bu mevzuyu duşunuyorum.Bir yandanda kendi hastalığımda var onunda vermiş olduğu bıkkınlık var uzerimde.Psikolojim cok bozuldu cidden birazcık icimi dokup dertleşmek istedim.Simdiden cok teşekkur ederim herkese