Merhabalar Hanımlar,

Cok uzun zamandır kadınlar kulubunu ve sizleri takip ediyorum.
Hem başka arkadaşlara faydası olacağını duşunduğum icin hem de umudunuz kaybetmemeniz icin bende hikayemi anlatmaya karar verdim.

37 yaşındayım 10 yıllık evliyim 8 yaşında biz kızım var, ama ikinci cocuğumuz cok uzun yıllardır olmuyordu. 3 farklı doktora gittim hepsi de cikolata kistlerimin ameliyatla alınmasını onerdi sonra cocuğum olurmuş. Bir cocuğum daha olmasını cok istiyordum bir arkadaşım tavsiyesi ile Doc. Dr. Murat Bozkurt hocam ile tanıştık. İlk muayenede bazı kan testleri ve kistlerim sebebiyle farklı bir ultrason istedi. yaptırıp tekrar goruşmeye gittiğimde yaptığı acıklamaları sayesinde doğru doktoru bulduğumu anladım. Yumurta rezervim cok azalmıştı, kistler alınırsa zaten az olan yumurta rezervinin daha cok zarar gorebileceğini asla ameliyat olmamam gerektiğini soyledi. zor olacak ama sakince halledicez dedi. kafamı karıştırmamak icin adım adım gideceğimizi soyledi. yumurta takibine başladığımızda moralim cok bozulmuştu yumurta oluşmuyor diye ama hocam maksimum doz iğneye farklı bir iğne daha ilave etti her gun muayene ye cağırdı ve sonunda tam 10 tane yumurta toplandı, 6 tanesi dollenip 5. gune ulaştı şukur. ama hocam hemen transfer yapamayacağını soyledi. Kistleri baskılamamız gerekiyormuş o yuzden 2 ay tek doz iğne oldum ve 5 ay etkisini bekledik, sonrasında rahim kalınlığı icin ilac başladık, rahim orta duvarındaki normalin dışındaki eğrilik tutunmayı bozmasın diye iğne ve ilac başladık, hocam sonunda transfer gunune karar verdi, artık hazırız dedi. soylediği gun ve saatte hastanedeydik. zor bi transfer oldu murat hocam 2 hemşire değiştirmek zorunda kaldı ama şukur transfer oldu, sonrasında da murat hocamın soylediği iğne, fitil ve ilaclara devam ettim. 11. gun yaptığım test sonucunda pozitifi gordum şukur, değerimin cok iyi olduğunu ikiz bile olabileceğini soyledi Murat Hocam, salı gunu de keseyi gormeye muayeneye gideceğim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.