Sertab Erener Muzik Kariyerinin 20. Yılında "Sade" İle Huzurlarınızda !
Zengin iceriği ile her eserin atlanmadan dinleneceği bir album olan "Sade" Sertab Erenerin aynı zamanda produktorluk koltuğuna oturduğu ikinci albumu !
İlk video klip "iyileşiyorum" yayınlandığı gunun en cok konuşulanı oldu. Şarkı aynı zamanda radyolarda yuksek rotasyondan hızlı bir giriş yaptı.Sertab Erenerin "20 yılın birikimi diyebilirim, bu gune kadarki tum albumlerimden tınılar var" dediği 13. Solo albumu "Sade" Nisan 2013de muzik marketlerde yer alacak. Produktorluğunu sanatcının kendisinin yaptığı album 14 trackten oluşuyor. Bir cok değerli soz yazarı ve besteciyle calışan Sertab Erener albumun kayıtlarını İstanbul Dozer Studios ve Db Muzikte tamamladı.
Masteringde Cağlar Turkmen, duzenlemelerde ise Mustafa Ceceli ile calışan Sertab Erener "Sade" icin ; " Sezen Aksuyla yıllar sonra bir şarkı da olsa buluşmak şahane, Mustafa Ceceli benim bitmeyen yeni ucuşan fikirlerimi hep ciddiye aldı, butun şarkıların duzenlemelerini yanyana yaptık. Demir Demirkanla birlikte yaptığımız "Karalama Defteri" "Sertab Gibi"den izler taşıyor. Albumu tum şarkılar dinlensin hicbir şarkıyı gecmeyelim dolu dolu bir album olsun diye yaptım. Umarım herkes boyle hisseder dinledikten sonra…" dedi.
Albumun, yayınlandığı gun buyuk beğeni toplayan ilk single şarkısı "İyileşiyorum"un video klibi ve kartonet fotoğrafları Cem Talu imzası taşıyor.

Album İceriği
1. Donmuyorsun
2. İyileşiyorum
3. Oyle de Guzel
4. Cumartesi Pazar
5. Cocuktuk Bir Zamanlar
6. Soz
7. Sade
8. Oyna
9. Karalama Defteri
10. Acıtır
11. Sus