İyi akşamlar oncelikle rabim herkese iyi sonuclar aldirsin insalah ve ben Kasım'da tam 4 sene olacak benim adetim hep 15 gunden once geliyordu ve cok doktor gectim ama ben yapamam duzeltemem bunu dedi ve Kutahya gedize taşındık burda bı doktor buldum ve bana hap verdi hormonların cok yuksek dedi ve kullandım hani bir kutudan sonra 28 gunde geldi ve bugun 19 gunum temizlendigim ama duzelmiş gibi gozuktu ama duzenlemiş demeki neyse bu ay gebelik gekliyordum ama dun pembe bir skintim geldi durakladı sabah kapkara gene geldi ve az az geliyor test yaptım akşam 2 tane birinde yok gibi birinde sanki cok aşırı şekilde az gozukuyor bilmiyorum belkide banw oyle gozukuyor neyse bu 4 sene icinde bana yumurtalıkların cok zayıf tembel dedi Lee sonra duzelmiş dediler ve bir tane kimyasal gebelik gecirdim ve kilom 80 şimdi gercekten cok zor bir surec acaba ustune kalmamı oldu fiyorum cunku sol kasığımda bir yumurta var gibi şişlik var gibi kendini histeriyor ve bı yandanda cok cokisteyim ben uygulamadan ve akintimdan takip ediyorum ovulasyonu bana yardımcı olurmusunuz o yuzden bu tip bebek bolumune yazdım benim ne yapmama gerekiyor bana lutfen yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol cizmek lazim ve hic olmazdı saniyelik başım donuyor cok uyuyorum kanda geldi kesik kesik biedim