Cocuk sahibi olmak ben de dahil olmak uzere bir cok ciftin hayalidir. Doğal yollarla olmuyorsa aşılama ya da tup bebek tedivisi cok cok onemli bir tedavi seceneğidir. Ve ben bu yolda uzun yıllar caba harcamış biri olarak fiziksel nedenlerin dışında psikolojik nedenlerin de bu tedavi surecinde buyuk onem taşıdığını duşunuyorum ve şuan son tedavimiz yapılırken cok tatlı bir psikoloğa denk geldim ve bu sureci o kadar rahat yaşamama sebeb oluyorki tarifi imkansız, kendisinin hem grup terapileri hemde bireysel terapileri mevcut. Ben kendisinden online grup terapisi almaya devam ediyorum. Yakında transferim olacak ve bireysel terapi almaya başlayacağım. Benim gibi tedavi goren ama bu sureci sancılı geciren kader arkadaşlarıma; Uzm. Psk. Guneş Oksayoğlu ile bir goruşme yapın derim.
@infertilitepsikolojisi
@
psikologunesoksayoglu
Uzm Psk B. Güneş Oksayoğlu @
psikologgunesoksayoglu) • Instagram photos and videos

instagram.com
"Yapılan araştırmalara gore tup bebek tedavisi boyunca hic psikolojik destek almayan ciftlerin, psikolojik destek alan ciftlerden daha mutlu, motivasyonlu ve ic huzurlu olduğunu ortaya koymaktadır. Bu surecte psikolojik destek alan ciftlerde tup bebek tedavisinin başarılı olma oranı daha yuksektir."