MERHABA HANIMLAR,
Şimdi paylaşacağım tarifimi bu gun gelen misafirime yaptım herkes cok beğendi .Lezzetli ve bir o kadar da yapımı kolay

KOLAY MUFFİN TARİFİhttp://kolay-yemek-tariflerin.blogspot.com/2012/11/kolay-muffin-tarifi.html#more
MALZEMELER
3 Adet Yumurta
1 Su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
20 adet kadar kek pişirme kağıdı
antep fıstığı 100 gr.
Krem şanti ya da istediğiniz puding ( benim eşim krem şantiyi sevmediği icin ben vanilyalı puding kullandım
YAPILIŞI
Yumurta,şeker vanilya once bir kapta şekerimiz eriyene kadar cırpıyoruz. Daha sonra 1 bardak un ve kabartma tozunu eliyerek karıştırıp homojen bir karışım elde ediyoruz . Karışımı kaşık yardımıyla kek kağıtlarımızı avuc icimizde tutarak 1 yemek kaşığı kadar dokuyoruz Bu kolay dokmenizi sağlıkcak bir puf noktadır .Kağıtlarımız ufak olduğunu icin pişince malzemenin taşmasını istemiyoruz bu yuzden 1 yemek kaşığı ideal olcudur hanımlar .Karışım bitene kadar devam ediyoruz.Onceden ısınmış 150 C (derece) Fırınımızda 30 dakika kadar pişiyoruz .Pişen kolay muffinlerimizi fırında alıp pişirme kağıtlarını yavaşca sokuyoruz . Muffinler soğurken krem şanti ya da pudinginizi hazırlayın hanımlar Kıvama gelen krem şanti ya da pudingimizi muffilerimizn ustune bıcak yardımı ile suruyoruz . Son olarak antep fıstığımızı ezerek muffinlerimize serpiyoruz . AFİYET OLSUN HANIMLAR.