Sevgili bayan arkadaşlarım
Şu başlığa bakınca, icinden sıcak sıcak cikolata akan enfes bir sufle yapmış ve tarifini sizlerle paylaşmışım hissine kapılabilirsiniz. Bende boyle olmasını istedim lakin boyle olmadığını uzulerek belirtmek isterim

Sufle yapmayı bilen bilmeyen, fikri olan olmayan Siz değerli hemcinslerime bir şey sormak istiyorum. Ben bir cok siteden, blogdan vs. bu sufle denilen (kekten ne farkı var tam olarak anlamış da değilim) tatlının tarifine baktım. Beni sufle yapmaya ve haliyle sufle tarifi araştırmaya iten sebep ise, resimlerde (Google gorsellerde cok harikaları mevcut) gorduğum, başlıkta da belirttiğim gibi, yumuşacık bir kekin icinden bir kaşık darbesiyle cıkarak tabağa, enfes gorunumuyle sıcak sıcak cikolatanın akmasıdır. Fakat anlamadığım kısmı şu. Nereye bakarsam bakayım hic bir tarifte ne pişmeden once, nede piştikten sonra kekin icine cikolata sosu vb. bir şey konulduğuna rastlamadım. Ama tariflerde hamurunun icine tereyağıyla birlikte eritilmiş cikolata konuluyor ve hamur cırpılıyor. Acaba dedim, fırına girince hamurun icine katılan cikolata eriyor ve kekin ortasında mı toplanıyor. Ama resimlere bakınca sanki daha sonradan konulmuş gibi de duruyor. Bende boyle yapsam acaba, fırından cıktından sonra benim suflemin icindede o akışkan ve bol bol cikolatadan olur mu? :44: Velhasılıkelam bilemedim ve sizlere sorayım dedim. Cevaplarınızı dort gozle bekliyorum.