Once keki icin yumurtalar, şeker, sıvıyağı mikserle cırpıyoruz. Ardından nişasta ve unu azar azar ilave edip, kabartma tozu ve vanilyayı katıp iyice cırpıyoruz. Hamur normal kek hamurundan sıvı oluyor cunku sıvı olduğunda kek yumuşak oluyor. hazırlayıp margarinle yağlanmış, icine un serpilmiş yuvarlak kelepceli kalıpta pişiriyoruz.
Pudingi icin; sutu, yumurtayı, unu ve şekeri iyice topak kalmayacak şekilde cırpıp ocağa koyup normal puding gibi pişirip soğumaya alıyoruz.
Ardından kremşantisini de hazırlayıp, kullanma aşaması gelene dek dolaba koyuyoruz.
Şimdi tum malzemeler hazırlanmış durumda. Pastayı hazırlama aşamasına geldik. Once keki ortadan ikiye boluyoruz. Ben uzun bir bıcakla kesiyorum. İsterseniz iple de bolebilirsiniz. Bu arada kek ılıklaşmış durumda, sıcakken parcalanır. Arasına hazırladığımız pudingi dokuyoruz ve iyice heryerine eşit miktarda yaıyoruz. Fazla olduğunu duşunmeyin.Yerken arası bol kremalı oluyor. Pudingin uzerine ince dilimlenmiş muz ve damla cikolata serpiyorum. Sonra kekin ust parcasını kapatıp onun uzerine de hazırladığımız krem şantiyi guzelce surup meyvelerle susleyip dolaba koyuyoruz. Dolapta ne kadar beklerse o kadar guzel oluyor. Bir kac gunde bile bitmese hala taze ve lezzetli kalıyor

Once tum malzemeleri hazırlayın ki ard arda hazırlayacağımız icin ben herşeyin elimin altında olmasını seviyorum. Daha pratik oluyor.

kek icin:
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bard. az sıvıyağ
1 su bard. az nişasta
1/2 su bard. un
1 pkt vanilya ve 1 pkt kabartma tozu
puding icin:
2 su bard. sut
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
1 su bard az şeker
en ustu icin:
1 pkt krem şanti
2 cay bard sut
Suslemek icin isteğe gore, muz, kivi, cilek, damla cikolata malzeme yoksa sadece muzla da olur

keki fırına attıktan sonra hemen keki kesip arasına koyacağımız pudingi hazırlamaya başlıyoruz. Pudinginin tadı gercekten cok hoş krema gibi oluyor.
Puding piştikten sonra da krem şantisini hazırlayıp dolaba beklemeye alıyoruz.