Malzemeler

1 su bardağı ılık sut
2 corba kaşığı kakao
125 gr eritilmiş ılık tereyağı veya margarin
1 cay bardağı toz şeker ( damak tadınıza gore şekeri biraz azaltabilirsiniz )
2 paket kakaolu petibor biskuvi

Pastanın arası icin

2 poşet krem şanti ( ben kaymak tadında olanı kullandım )
2 su bardağı soğuk sut ( bardaklardan 1 parmak eksik olsun )
isteğe gore 1 corba kaşığı bal ( ben kullandım )
ve 2 adet muz

YAPILIŞI

*Kremşantiyi sut ve bal ile katılaşana kadar cırpın ve buz dolabında beklemeye alın bu arada pastayı yapmaya başlayalım.

*Biskuvi haric diğer malzemeleri karıştırıp iyice cırpın biskuvileri robottan cekin veya merdaneyle iyice parcalayın kakaolu sosla karıştırın once kaşıkla sonra elinizle biraz yoğurun.
*Strec folyoyu tezgahın veya masanın uzerine iki kat yan yana olacak bir şeklide serin uzerine hazırladığınız biskuvili harcı koyun elinizi hafif ıslatıp 1,5 santim kalınlığında dikdortgen şeklini alana kadar duzeltin.
*Krem şantintinin bir kısmını uzerini suslemek icin biraz bırakın ve diğer krem şantiyi biskuvili harcın ustune yayın muzlarıda soyup elinizle duzeltip kremşantinin uzerine koyun ve strec folyonun kenarından tutup muzların uzerine kapatın ve strec folyoyu acıp bir daha dikkatli bir şekilde cevirek bu şeklide rulo yapın her cevirmediğinizde strac folyoyu ustunden almayı unutmatın rulo yapımı bittiğinde krem şantili kısım altta kalacak şekilde folyoya sıkıca sarın kenarlarını hafif iceri doğru buzuşturup sıkıştırn buz dolabında en az 2 saat dinlendirin.
*Pastanın uzerindeki strec folyoyu cok dikkatli bir şekilde acıp cıkarın.
uzeri icin kremşantiyi poşete koyun yıldız ucuyla Biskuvili Muzlu Rulo Pastanın uzerini kremşanti ile susleyip servis yapabilirsiniz.

Afiyet Olsun.

ALINTIDIR..