Merhaba arkadaşlar..

Kararsızlıklar icinde de olsa ne yapacağımı buldum Lisede ağırlama ve gıda teknolojisi okdum. Her ne kadar başka bir meslekte yapsam aklım hala aşcılıkta.. Ve o zaman yaptığımız ve ok sevdiğim bir yemeği sizlerle paylaşmak istedim. Benim sponsorum babacım Şuan derbi macının olmasıyla babamın bağrış cağrışın icinde olduğu benimde bir yandan yaptığım yemek inşallah uğurlu gelir de yenerizz

Şimdi gecelimm tarihimizeee

Malzemeler;

Tavuk gogsu (Kemiksiz.) Babacım tavuk gogsunu tabakta almış. Tabakta 2 taneydi. Ben onları enlemesine bir kere daha kestim. Sadece 4 parcasını kullandım.
1 yumurta,
Dilimlenmiş kaşar,
Un
Galeta unu
Tuz
Karabiber

Yapılışı;

Tavuklar hazır geldiği icin kasapta inceltme gibi bir şansım olmadı Dolayısıyla evdeki yontemlerle tavuk etimizi incelttim. Sarımsak tokmağı ile bunu yaptım

İnceltilen etler damak zevkine gore tuzlanıp karabiberlenir. İsteğe gore diğer baharatlarda eklenebilir. (Ekleyen olursa ve bizimle paylaşırsa sevinirim)

Baharatlanan etlerin arasına dilimlenen kaşarlar eklenir. (Cok koymayın ki kızırtırken kenarlardan cıkabilir) Uzerine diğer tavuğun parcası konulup kapatılır.

Kaşarlı tavuklar ilk once una,

Sonra yumurtaya,

Tekrar galeta ununa batırılarak kaplanır.

Kaşarlı tavuklar kızgın yağda kızartılır. Fazla yağlı olmaması icin kağıt peceteye alınıp fazla yağı cektirilir.

Daha sonra portakal suyu, salata ve baharın habercisi olan sumbuller eşliğinde mis gibi kokular icinde afiyetle yeniiirrr

Yarışmaya katılan tuum arkadaşlarıma başarılar dilerimm :81::114:

Sağlıcakla kalınnnn