İnsan zekasına ve mutfak hunerlerine bir kez daha saygı duyduğumuz anlardan birindeyiz. Cunku ağactaki meyveden beslenmek suretiyle toplamacılıktan gelen insanoğlu 21. yuzyılın başlarında en şaşalı donemini yaşıyor.
Karşınızda icindekini tek yudumda mideyle buluşturduktan sonra kendisini yiyeceğiniz 13 shot bardağı var.
Derin bir nefes alın.
Sonunda buluştular: Sut ve kurabiye shot bardağı

Ustad Dominique Ansel ’in elinden cıkan bu bardak “Kurabiye ile sutu aynı anda tatmak” istiyorum diyenler icin geldi. Taze yendi.
Kana cabuk karışsın diye: Şekerden shot bardağı

Airheads markası şekerlerinden yapılan bu bardak da “Bana bir şey olmadı hicbir şey olmadı” diyenler icin geldi.
Bu bu cok fena bu: Cilek shot bardağı

Kendilerine “Kadehinde zehir olsa ben icerim bana getir” diyerek selamlarımızı yolluyoruz.
İkisini de sevdik: Lime ’lı turta shot bardağı

Hem yeniyor hem iciliyor. Daha ne olsun.
“Anneeeee bana fiski getiiiir”: Jole shot bardağı

Bir cocuk olsaydık ve elimizde joleden yapılma bir Shot Bardağı olsaydı tam olarak boyle derdik.
Hep beraber: Cupcake puding shot bardağı

Fotoğraftan daha guzel bir şey diyemeyeceğimiz icin susuyoruz. (COK FENAAAA)
Sana geliyoruz: Karpuz shot bardağı

Bunu en yakın zamanda yapmaz mıyız? Yaparız.
Maraş duy sesimizi: Kulah shot bardağı

Topu Maraşlı dondurma ustatlarına bırakıyoruz. Onlar gectik shot'ı 70′lik bardak yaparlar.
Kahvaltıda: Domates ve salatalık shot bardakları

“Yaz geldi erken başlamak lazım” dediğinizi duyar gibiyiz.
Egzotik ve estetik: Kayısı shot bardağı

Dunyanın en kolay yapılan shot bardağı. Akşam evde dizi izlerken birebir.
Buzlu dondurma değil: Mojito shot bardağı

Mojito sevenler icin yazlık. Mojito sevenler icin 4 mevsimlik
Hobi olarak dukan yapanlara: Kofte shot bardağı

Biz bunun kebabını yaparız da rakı bardaktan ya da ehl-i keyften başkasına yakışmaz ondan yapmıyoruz.
Ye kadehi usta: Karamela şekerli, cikolatalı shot bardağı

Karamela şekerli, cikolatalı shot bardağı (soyledikce daha guzel gorunuyor) icin de fazla kelamımız yok maalesef. Yutkunuyoruz.