Merhabalar Hanımlar henuz 3 aylık evliyim.Bekarken temizlik konusunda cok iyi olmama rağmen mutfağa hic girmedim icimden gelmedi yemekler pastalar yapmak.Gun boyu aklımdan cıkmayan soru Acaba Bugun Ne Pişirsem????Calışıyorum ve eve gec gidiyorum 20:00-20:30 arası genelde pazar gunum komple yemek yapmakla geciyor biraz elim yavaş olduğu icin saatlerce mutfaktan cıkamıyorum.İş yerindeki yemekler kotu olduğu icin evden yemeğimi getiriyorum ve yaptığım yemekler cok kısa surede bitiyor eşim de cok iştahlı yemek yetiştiremiyorum.Pazar gununden 3 ceşit yemek yapıyorum hafta ici bitince yemek yapıp yememiz 22:00 buluyor.Bazen cok bunaldığım oluyor cunku eğer akşam yemeğim yoksa gun boyu dert ediyorum stres yapıyorum kendime.Gıdasız kalmamaya da ozen gosteriyorum genel de yorgun olduğum da canım yemek yapmak istemediği veya yetiştiremediğim zamanlar da sizce neler yapabilirim mesela menemen gibi hazır mantı gibi basit hangi aperatifler yemekler var kısa surede pişen.Benden daha tecrubeli hanımlar illa ki vardır yardımcı olup fikir verirseniz sevinirim