Oncelikle fotoğraf yukleyemediğim icin ozur dilerim, birazdan tekrar deneyeceğim, sevgili@nevreste, sanırım duzenleme sana kalacak

Su boreği
malzemeler
hamuru
4 adet yumurta
1 kahve fincanı sut
1 yemek kaşığı yağ
2 corba kasesi un
1,5 tatlı kaşığı tuz
İc harcı
Bir tutam maydanoz
Yaklaşık 80 gr. peynir (ben koy peyniri kullandım, ic anadoluda kelle peynir diyorlar)
Ustune
yaklaşık 50 gr. eritilmiş tereyağı
Yapılışı
Oncelikle yumurtaları geniş bir kap icerisine kırıp, elimizle yoğuruyoruz, sırasıyla tuz yağ, un ve sutu yumurtanın uzerine koyup, hamurumuzu yoğuruyoruz, kulak memesi kıvamında bir hamur elde ediyoruz,
Hamuru 8 eşit parcaya bolup, onceden unlanmış tepsi icerisine koyuyoruz ve yaklaşık 2 mm. kalınlığında ve 30-40 cm. capında 8 adet yufka hazırlıyoruz
Daha sonra, onceden yağladığımız dikdortgen fırın tepsisi (mini fırın tepsisi) ne ilk yufkamızı hic bir işlem yapmadan duzgun bir şekilde yayıyoruz, diğer yufkamızı ise onceden hazırladığımız 2-3 adet limon tuzu ve 1,5 tatlı kaşığı tuz katılmış kaynayan suyun icine koyup 2-3 dk. pişiriyoruz, piştikten sonra yine onceden hazırladığımız soğuk suyun icerisine yufkamızı alıp soğutuyoruz, yufkamızı elimize alıp, nazikce suyunu suzduruyoruz ve tepsimize doşuyoruz, 4. yufkadan sonra hazırladığımız peynirli ici tepsiye yayıyoruz,
5. yufkamızı yine hic bir işlem yapmadan peynirli harcın uzerine yayıyoruz, 6-7 ve 8- yufkalarımızı da gene once sıcak suda pişirip sonra soğuk suda soğutup, suyunu suzup, tepsiye yerleştiriyoruz.
En sonunda erittiğimiz tereyağını tepsinin uzerine eşit bir şekilde dokup, 220 derece fırına veriyoruz, yaklaşık 45-50 dk. da uzeri kızarıncaya kadar pişirdikten sonra, fırından alıp, soğutup, servis yapıyoruz... afiyet olsun

Kırmızı Lahana Mezesi
Malzemeler
Kırmızı lahana
1 cay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
2 diş sarımsak
1 bardak yoğurt
Hazırlanışı
Yıkayıp, buyuk parcalara ayırdığımız kırmızı lahanamızı ve 2 diş sarımsağımızı rondoya koyup eziyoruz, bir kap icerisine lahanamızı tuzumuzu, limon suyumuzu ve yoğurdumuzu koyup kaşıkla karıştırıyoruz ve servis tabağına alıyoruz, ben mısır ve havuc ile suslemesini yaptım, afiyet olsun.