merhaba bayanlar yeni evlendim calışıyorum sabah 7 de evden cıkıp akşam 20:30-21:00 civarı anca eve gelebiliyorum.. ve her akşam yemek yapmak zor olduğu icin iki gunluk yemek yapmaya karar verdim ama ne yapmalıyım ne kadar ceşit yapmalıyım bunları cok iyi bildiğim soylenemez..

mesela bugun taze fasulye, pilav mı yapsam yoksa karnıbahar yemeğimi yapsam bilemedim..

ama corba olarak şehriyeli sebze corbası yapmaya karar verdim..

ben ne yapacağım boyle ya sabah 6 da kalkıyorum kahvaltı hazırla ye kendini hazırla eşi yolcula evi topla kendimi evden nasıl attığımı bilmiyorum bide akşam onca yoldan gelip gene uğraşıyorum..
eşim yardımcı oluyor eve geldiğim zaman sofrayı hazırlamış oluyor ama asıl mesele o yemekleri yapmakta Allahtan yemek yapmayı cok seviyorum..

Ben birde daha yeniyim peki ya yıllardır calışıp aynı zamanda evde uğraşan bayanlar nasıl yetiştiriyorsunuz ne olur bana da akıl verin..

mesela pratik olarak neler yapıyorsunuz şoyle 5-10 dk hazır olabilecek lezzetli ve doyurucu şeyler var mı yaptığınız..?

herkese cok teşekkurler şimdiden

gelin hem fikir alışverişi yapalım- hem yeni şeyler deneyip keşfedelim hemde sohbet edip kafa dağıtalım

umarım herkese fayda sağlar