HAMURU İCİN:
4 su bardağı su
8.5 su bardağı un
1 paket maya tuz

HAMURUN YAPILIŞI:
Tum malzemeler karıştırılıp 1 saat ustu kapalı bekletilir..Hamur mayalandıktan sonra kucuk bezeler alınır ve acılır,teflon tavada pişirilir.. Bu olcude ki hamuru 20 ye boldum 20 tane ekmek oldu...13tanesini kullandım 5 kişi rahatlıkla yedi...Ekmekler buyuk servis tabağı buyukluğunde oldu)

İC MALZEMELER
250 gr kıyma 3 domates(ben buzluktan cıkartım) 2 kırmızı veya yeşil biber(ben buzluktan cıkarttım) 1 kuru soğan 1 diş sarmısak 1 yemek kaşığı domates salcası 1 yemek kaşığı biber salcası

YAPILIŞI

Once soğan sarmısak ve kıyma kavrulur.Biberler atılıp cevrilir.İyice kavrulduktan sonra domates ve biber salcası eklenir ve domatesler eklenir uzerine tuz ve karabiber ve 2 su bardağı su ekleriz.İyice ozleştirilir ve altı kapatılır...

Sonra ekmek bir tepsi ve borcama konur ve uzerine sostan heryerine gelecek şekilde surulur .Tum ekmekler bitene kadar bu işlem yapılır...

Sonra istenilen kadar parcaya bolunur..Servis tabağına alınır tabağın yanına sarmısaklı yoğurt konur ve bu yağlama rulo yapılıp sarmısaklı yoğurda batırılarak yenir..Afiyet olsun..