Mor, eflatun, lila derken bu sezon makyajda en cok kullanılacak renk murdum olacak.

Makyajda murdum rengi hakimiyeti hissettirecek.. Kalemden fara, rujdan maskaraya murdum renkli malzemelerinizi yanınızdan ayıramayacaksınız. Gozlerinize buğu etkisi yaratmak icin siyah yerine murdum rengini tercih edebilirsiniz. Murdum rengi goz kaleminizi kullandıktan sonra, kalemin silgisini kullanarak rengi goz kapağınızın ustune ve altına dağıtabilirsiniz.

Farlarla gozler rengarenk
Maskaranın cizgisi renkli farlarla değişecek. Maskarayla hacim ve uzunluk kazanan kirpikleriniz saks mavisi, altın sarısı, lila, mor, yeşil gibi gokkuşağı renkleriyle daha dikkat cekecek. Unlu markaların urunlerinden size en yakışan renkleri tercih edebilirsiniz.

Yeşilin doğallığı guzelliğinize yansısın
Goz renginiz yeşil, ela, acık kahverengi, bal ise fıstık yeşili far veya kalemler gozlerinizin guzelliğini daha da artıracak. Yeşil makyaj malzemeleri kadınları daha doğal gorunmelerini sağlıyor. Ten renginize uygun rengi bulmak icin farklı tonları karıştırabilir veya makyaj uzmanıyla beraber bir markanın size uygun urununu tercih edebilirsiniz.

Dudaklarınız ateş sacsın
Cilek, boğurtlen, ahududu, kiraz dudaklar geri dondu. Yaz meyvelerinin parlak ve doğal renklerinden etkilenen modacılar, bahar icin pembe, kırmızı, turuncu, fuşya gibi renklerde hacimli ve parlak dudakları oneriyor.