Ağrısız enjeksiyonlar olmadan Angelina Jolie gibi dudaklara sahip olma şansı var mı? Tabiî ki şuphesiz, fakat bunun biraz ozenti olduğunu kabul ediyoruz. Araştırmalarda, en yeni dudak dolgunlaştırıcı icin kozmetikleri araştırdık ve dudak bukulmesini artıran tum amaclardaki urunlerin binlercesini bulduk.
Tarcın gibi malzemelerle dudaklarınızı tahriş ederek biraz calışın ( olduğundan daha kotu). Diğerlerinin icerisinde dudaklarınızı puruzsuzleştiren nemlendirici malzemeleri var. Ve bazıları ise bir makyaj temelinden daha iyiler, dudaklarınıza dudak kalemi uygulandığında dudaklarınız daha dolgun gorunecek. Daha sonra, alfa-hidroks asitlerini veya retinol malzemelerini iceren tedavi urunlerinin, size butun gun dolgun dudaklar vermek icin kolajen urunu artırdığı duşunuluyor. Peki sizin icin hangi urun doğru? Cabuk olan bir dakikada dudak kaldırma mı yoksa uzun sureli olan arı iğnesi etkisi mi size gore. Testleri uygulayan bir grup insanla goruştuk ve duşunceleri burada yer almakta.
Urunun Adı: Too Faced Lip Injection
İddiası: Firma, fırca ile uygulanan bu net parlaklığın, kan damarlarını genişlemesini, dudaklara doğru kan akışını artmasını, dudağınızın rengini koyulaşmasını ve tam gun dudaklarınızın dolgun gorunumde olmasını sağladığını soyluyor.
Deneyenlerin Yorumları: “Uzun donemli sonucları bilmiyorum, fakat bir anlık dolgun etkiyi fark ettim. İlk olarak beğenmedim, yapışkan ve tatlılık hissettirdi, kirazlı oksuruk şurubu gibi kokuyor, ayrıca surulduğunde sızlattı. Sonradan, aynaya baktığımda goruntusunu gercekten beğendim. Dudaklarım birazcık şişkin ve pembemsi gorundu. Dudak kalemi kullanırsanız dudaklarınız bukuk bile gorunebilir. Fakat iyi bir gece opucuğunden once bu urunu uygulamayın, oldukca kalın. Perde arkası olarak kullanabilirsiniz.
Urunun Adı: Avon BEYOND COLOR Plumping Lipcolor with Retinol
İddiası: Avon urununun amacları; puruzsuz, dolgun, genc-gorunumlu dudaklar. Sozde dudak kalemlerinin retinolu, “ %100 dudak dolgunluğu” icin dudak cizgilerini, kolajen yenilenen dokular ve diğer malzemeler nemlendirmeyi azaltır.
Deneyenlerin Yorumlar: “ İtiraf etmeliyim, değersiz parlaklıkta dudaklarım var, hoş bir durum olsa bile, bu dudak kalemi beni cok fazla cezp etmedi. Onu denedikten sonra birazcık sevdim. Dudaklarımı biraz daha yumuşattığını duşunuyorum; dudaklarım sadece kuruydu, dudaklarımı yalamamı sağlıyor veya parlaklık ile ıslatmamı. Biraz soğukluk hissettiriyor, sızlatmıyor ve biraz da kirecli. Kremalığını hissettim. Secebileceğiniz 20 ceşidi var ama denediğim bir tanesi dudak kalemi olarak kullanmak icin oldukca solgun. Daha bukuk dudak istemem. Artı: sadece sekiz dolar.
Satış Noktası: www.avon.com
Urunun Adı: Origins Underwear for Lips
İddiası: Bu dudaklar, uzun sure kalıcılığa ve parlak korumaya soz veriyor. Kolaylıkla kaygan oluyorlar, dudakların uzerinde olan cizgi ve catlaklıklarda dolgunluk ve şekillilik oluyor. Dudak kalemini uc noktaya uygulayın.
Deneyenlerin Yorumları: Daha onceden primer i hic kullanmadım, bunu duzelttiğimde gercekten nemli his verdi ve birkac dakika ıslaklığı hissettim, sonra dudaklarımda hicbir şey hissetmedim. Dudaklarımda hafif bir pudra gibi bir şey hissettim. Onu sevdim. Dudaklarım gercekten yumuşacık, ve dudak kalemi olmasına rağmen onu kullandım, gece boyu etkisi surdu. Dudaklarım daha sağlıklı ve ufak sıkıntılar olabilir. Kararınız? Primer gibi harika. İc camaşır olarak adlandırılıyor ama onların pamuklu olduğu anlamına gelmez, gercekten cok seksi, ipekli kadın camaşırları gibi duşunuluyor.”
Satış Noktaları: www.origins.com
Urunun Adı: CITY Lips Collagen Plumping Treatmen
İddiası: CITY KOzmetik, dolgunlaştırıcı tedavisinin kolajeni geliştirdiğini ve gozle gorulebilen dudak boyutunun buyuduğunu soyluyor. Tam bir donem kullanıldığında bu urunun dudak kırışıklıklarını azalttığını iddia ediyorlar.
Deneyenlerin Yorumları: “ Bu bir dudak tedavisi, boylelikle bu geceki akşam yemeğinde seksi dudaklarınızın olacağını duşunmeyin. Gercekte “tedavi” yonlerini beğendim, gunduzleri icin parlak bir ton yaratıyorlar ve uyurken geceleri işe yarayacak acık bir ton. Geceleri kullandığımı hatırlamıyorum, ancak olağanustuydu. Diğer dudak parlatıcılarını kullanmayı bıraktım cunku bu, gercekten dudaklarımda harika bir duygu veriyor. Uygulamalı fırcası, bir değnekten daha iyi ve puruzsuzluğu, uzun sureliği sağlıyor. Bir ay sonra bile birazcık sızlama hissettim ( oldukca az tahriş) dudaklarımda gozle fark edilebilen bir buyume hissettim. Hey, oldukca seksiyim! Ve daha fazlası, dudaklarınızı puruzsuzleştiriyor ve yumuşacık yapıyor.”
Urunun Adı: Eyeko’s Super Size Shine
İddiası: Bir fırca ile kolay-akan kalemi yaratan bu urun, duzenli kullanımı ile dudaklarınızın şeklini ve dokularını geliştireceği duşunuluyor. Bu firma, dudaklarınızdaki kolajen eksikliğini telafi ederek dudaklarınızın hacmini buyutuyor. Oldukca hafif olmayı sağlıyor ve sadelikte veya parlaklıkta bile kullanılabilinir, bahce nanesi gibi bir tat da veriyor.
Deneyenlerin Yorumları:“ Denedim, “naneli tazeliği” icin bekliyorum ama bir şans yok. Her gun puruzsuzleştiriyor, ama kolajen eksikliğimi sağlayamıyor. Ancak, surme gibi olan kalemleri sevdim. Dudaklarımı parlak bir fırca ile boyamak oldukca eğlenceli. Tamamen yapışkan değil, oldukca harika. Dudaklarımın belirgin bir şekilde daha yumuşak ve puruzsuzluğunu hissediyorum, ama surekli olarak defalarca uygulamak zorunda kalıyorum. Bu, kesinlikle cok uzun surmuyor, sabit tekrar dokunuşlar ile, bu urunu hemen satın alın.
Satış Noktası: www.beauty.com
Urunun Adı: DuWop Venom Gloss
İddiası: Bu urun, anlamlı olarak tum dudak doldurucuları kralicesi. Kan dolaşımını arttıran ve tarcın- zencefil yağı ile yapılan karışımın, dudak hacmini buyuten uzun sureli parlaklığı olduğu soyleniyor. Bir baharat tadı veriyor ve birazcık sızlatıyor. İstenilen sonuclar: parlaklığı, parıldaması, arı-sokması dudaklar.
Deneyenlerin Yorumları: Acının ve kazancın olmadığını da kim soyledi? Kim olursa olsun, bu dudak doldurucuları hakkında konuşuyor. İsmi onerilirken cesaretsizlik icin olmasın. Gercekten arı sokması gibi ( ağrılı ve catlak dudaklar icin uygulamayın! ) fakat sonucları dikkat cekici bir şekilde hızlı ve carpıcı. Benim icin, ağrı anlamsız bir şişkinlikti ama maalesef gecici. Dudaklar Venom’in yuzunun kızarmasına, şişmesine ve tahriş olmasına neden oldu. Bu gece seksi dudaklara ihtiyacınız varsa bir geceliğine bu kotu parlaklığı doğruca kullanabilirsiniz.
Urunun Adı: N.V. Perricone Alpha Lipoic Acid Lip Plumber with DMAE
İddiası: Bu tip jole tedavisi, kırışıklıkları ve cizgileri azaltacağını, gunde dort veya beş kez ugularsanız doğal dudak renginizi yaratacağını iddia ediyor.
Deneyenlerin Yorumları: “ Bu urunun hafifliğini ve dokusunu beğendim, hoş bir portakal tadı veriyor. Surduğumde dudaklarım nemi ve deniz ustundeki yağ tabaka etkisi olmayan bir zenginliği hissediyor. Onu gun boyu dudaklarımı uygulamaktan gercekten cok hoşlanıyorum ve titizce her gun suruyorum. Birazcık sızlıyor ve dudaklarımın daha da belirginleştiğini hissediyorum, ama dudaklarımın nasıl bir dolgunluğa ulaştığından emin olamıyorum. Ancak, onlar oldukca yumuşak ve puruzsuzler. Bu urunu actığınızda jolesi kendiliğinden cıkacaktır, dikkatli olun.:dance: