Tanınmış bir parfumeriden allık fırcası aldım, yumuşacıktı...ama kulanmadan once yıkamak istedim kutusunda durmasına rağmen ustu biraz tozlu gibi geldi, yıkamaz olaymışım. AZıcık kremli şampuanı kucuk bir kase suya doktum, fırcayı hafifce icine daldırdım sonra cıkartıp azıcık elimde ovaladım ve durulamaya calıştığımda uzun sure durulanmadı fırca buyuk samur ve pofuduk birşeydi zaten ici kopuk kopuk kaldı belki de uhusu cıktı bilemiyorum...neyse guc bela duruladım bir havluyla suyunu aldım sonra gene havlunun ustune dikkatlice yerleştirdim sabah baktım kurumamış..
Aslına bakarsanız 2 gundur kurumasını bekliyorum hala ici nemli :uhm: bu arada fırca yarım daire şekline geldi şekli iyice acıldı iyice pofuduk kocaman birşey oldu ki allık surmenin mumkunu yok anca pudra surulur herhalde..
Oyle bir acıldı ki yuzumun yarısını kaplıyor kafamcokkarıştı
Ayrıca berbat bir şekilde garip uhumsu kimyasal bir koku var. Mide bulandırıcı duzeyde...
Anlayacağınız fırca daha hic kullanamadan mahfoldu... Duzeltmek icin ne yapabilirim onerisi bilgisi olan var mı? Bu koku gecer mi ki neyin kokusu olabilir?