Arkadaşlar doğal yağları kullanıyoruz kakao yağı badem yağı gibi ama icimiz tam olarak rahat değil, derinin altına nufus edip etmediğine dair,
Kremler deseniz malum cok pahalı, adam akıllı kullanacak olsanız icinize sinecek miktarlarda(basen,bacak,kalca,goğus,gobek kasık vs) 10 gun bile gitmez....

Şimdi formul işe yararmı bilmiyorum devletin odediği bir krem var adı "fito" catlakları onlemede yardımcı olur diyerek doktorum yazmıştı, fakat eve geldim bir baktım merhem gibi, bir kullanışta yarılanır... Bende uzerine yarım şişe kakao yağı, yarım şişe badem yağı, yarım şişe de susam yağı karıştırdım. evde olanlar bunlardı sadece kakao yağı yada sadece badem yağıda karıştırabilirdim, yada sadece zeytin yağıda olabilirdi...
Cok hoş bir kıvama geldi ve surduğumde beni cok tatmin etti, ne yağlar gibi yada bebek yağı gibi dışarda hafif kaldığını hissettim ne de cebimi cok zararra uğratacak psikolojisi ile az kullanmayı duşundum...

Hem yağları kullanmış oluyorsunuz, hemde bu iş icin uretilmiş bir kremi. Denemeye değer sanki..