HT MAGAZİN yazarı Esin Ovet, sanatcıların 2013 yılı konser ucreti listesine ulaştı!

ESİN OVET - HT MAGAZİN

Her sene unlu isimler fiyatları konusunda yeni duzenleme yapar. Bircoğu da zam yapar. Ben de size hemen hemen her sene bu yeni fiyat listesinden haberdar ediyorum. Bazı unlu isimlerin konser fiyatlarının yeni duzenlemesi şoyle:

Ajda Pekkan 120 bin TL olan fiyatını 170 bin TL’ye cıkarmış. Aşkın Nur Yengi 65 bin TL, Ayşegul Aldinc 40 bin TL, Atiye 30 bin TL, Bengu 40 bin TL, Candan Ercetin 80 bin TL, Demet Akalın 55 bin TL, Deniz Seki 42 bin TL, Ebru Gundeş 110 bin TL, Emel Sayın 50 bin TL, Erol Evgin 65 bin TL, Funda Arar 110 bin TL, Gulben Ergen 75 bin TL, Gulşen 45 bin TL, Goksel 40 bin TL, Hande Yener 50 bin TL, Hadise 75 bin TL, Hulya Avşar 100 bin TL, Kenan Doğulu 150 bin TL, Murat Boz 48 bin TL, Mustafa Sandal 65 bin TL, Nilufer 90 bin TL, Nukhet Duru 55 bin TL, Serdar Ortac 130 bin dolar, Sezen Aksu 160 bin TL, Sıla 80 bin TL, Sibel Can 120 bin TL, Yalın 45 bin TL, Yıldız Tilbe 38 bin TL, Ziynet Sali 55 bin TL. Tabii bunlar sadece bazıları. Benim elimde olan listede tum sanatcıların fiyatları var. Hem de hepsinin. Tarkan’ı merak edenler icin. Tarkan icin fiyat listesi bolumunde 0 TL yazıyor. Ancak “Konser yerine gore fiyat belirlenir” ibaresi eklenmiş. O yuzden de tek bir fiyat belirlemesi yapılmıyor.

Kaynak