Kozmetik şirketleri maskaralarını geliştirmek icin yeni formullere ve fırcalara guveniyorken, kozmetik şirketi Akasha bir adım ileri giderek onun yenilikci yeni maskarası, SPINLASHi uretti
SPINLASH hem hassas olarak donerek topaklaşmaları giderir, kirpikleri tek tek ayırır, hem de sıvı bir cizgi halinde eyeliner (surme) uygulamaktadır. Etki, Fırca ebadında değil, sıvının hareketindedir.
Aynı anda hem maskara, hem eyeliner (surme), hem de kirpik kıvırıcısı işlevi gormektedir. Eyeliner uygulaması genellikle zordur ancak SPINLASH gozkapağınıza kusursuz bir cizgi cekme imkanı tanımaktadır. Patentli urun olan SPINLASH yavaşca donen sentetik fırcası bir yandan kirpiklerinizi tararken diğer yandan boyamakta ve boylece her zaman mukemmel kirpiklere sahip oluyorsunuz. Duzenli olarak eyeliner (goz kalemi) suren kadınlar, SPINLASH ile makyajda bir işlemi azalmış oluyorlar. SPINLASHin dizayn eden Barbara Carey, muşterilere ornekler gonderdiklerini ve onların SPINLASHdan cok memnun kaldıklarını soyluyor. Eğer maskara fırcasını kirpiklerinizin dibinde tutup, yukarı doğru hareket ettirmeden once, bir sure beklerseniz, mukemmel bir boyama elde edersiniz bununla birlikte kusursuz bir eyeliner (goz kalemi) uygulaması da elde etmiş olursunuz.

SPINLASH™ nedir?
SPINLASH, ust ve alt kirpiklerinize uygulayabilmek icin her iki yonde de 360 derece donebilen bir fırcaya sahip ilk maskaradır. Patenti olan SPINLASH’a siyah veya kahverengimsi siyah renklerinde sahip olabilir, veya SPINLASH’I kendi maskarınızla da kullanabilirsiniz. Yavaşca donen fırcanın her hareketi ile kirpikte biriken maskara kalıntıları uzaklaştırılırken, kirpiklerinizi ayırır, boyar, uzatır ve dolgunlaştırır. Her zaman mukemmel kirpiklere sahip olursunuz. Kontakt lens kullanıcıları icin uygundur ve hayvanlar uzerinde test edilmemiştir.
Fiyatı KDV Dahil:64,90 TL
-alıntı-
Arkadaşlar şimdi netten arama yaparken bu maskarayı gordum,hile varmı bilemiyorum ama aramızda bu maskarayı kullananlar var mı aceba?
Kirpiklerim cok dik kıvrılma maalesef bende olmuyor,kirpik makasıda kullanmama rağmen maalesef istediğim gibi gorunmuyor kipriklerim.
Hatta denediğim ne maskaralar oldu,en ucuzundan en pahalısına tum maskaralı denedim diyebilirim.Birde bunu denemek istiyorum ama oncelikle sizlerin yorumlarını almak istiyorum!!