bayanlar belki bu onerilerimle bir angalina dudakları yaratamam fakat yine de inanın işe yarıyor....yumuşak bir diş fırcasını alın onu sıcak suya bandırın ve 15 dk dudaklarınızı fırcalayın ama yumuşak olmasına dikkat edin yada fırcayı 1 damla bal ve zeytinyağı karışımına bandırın bu dudaklara canlılıkta veriyor...rujunuzun rengi acık tonlarda olursa daha iyi olur cunku koyu renk ruj dudağı daha ince gosterir...rujunuzu surerken de once kalın tabaka halinde surun ve fazlalığı bir pecete ile alın yada iki dudağınızı birbirine birleştirip ayrın...dudağınızın rengine yakın bir dudak kaleminide dudak cizgisinin biraz dışına ama abartmıcak şekilde surebilirsiniz..oda işe yarıyor..şimdi renksiz dudak kalemleri varmış ben ondan almayı duşunuyorum...birde ruju surdukten sonra iki dudağınızın ortasına parlatıcı yada rujunuzun renginden daha acık renk bir ruj surun ama sadece orta kısımlarına...ben bu onerilerin hepsini uyguluyorum ve inanın faydasını goruyorum...umarım sizlerde faydasını gorursunuz kızlar...benden bukadar