konu varmı baktım ama bulamdım umarım yoktur. makyajın olmazsa olmazı fırcalar aplikatorler galiba. bicoğumuzun malzmeleri iyi olduğu halde doğru fırcamız olmadığı ve doğru teknikle kullanamdığımız icin etkili olmuyor galiba.
fırca olarak en kaliteli ve en bilindikleri yazalım birbirimize. ayrıca fırca temizliği bakımı konusunda da burdan yazalım diye duşundum. bi cok arkadaş mineral icerikli urunlerde kullanıyo ve pnların fırcaları teknikleri temzilikleri daha farklı oluyo.
bulabileceğimiz kaliteli fırcalar
**bodyshop ( far ve concealer fırcalarını kullnıyorum.13-35 arası değişiyor fiyatları fırcaların)
**mac ( kaliteli ama bence marka parasını koyuyolar ustune)
**inglot ( mac la aynı fiyat ben almadım acıkcası ama kıl yapıları guzel)
**innova (parfumerilerde satılıyor 15-20 arası. bide makyaj seti var cantasıyla cok şık ve kullanışlı ben indirimden almıştım)
**artnet (parfumerilerde satılıyor. fondoten ve allık fırcası kullnıyorum.20-25 arası)
ben mac ve inglotttan almadım cunku gereksiz buıldum. stila samashbox da almıştım ama hic bi farkı yok aynı kalite daha fazla para. bide şu var eğer cok fazla makyajla ilgili değilsek ve uğraşmıyosak allık, pudra fırcası ve ruj fırcası dışında cok fazla far fırcası almaya gerek yok.cunku oyle kenarda duruyolar. kaydirigubbakcemile5