merhaba burada deneyimimi paylaşmak istedim cunku 6 ay once doğum yaptım ve oğlum 3 aylık olduğundan beri cok yoğun bir dokulmem başlamıştı
insanın gercekten cok morali bozuluyor cunku bir bayanın en onem verdiği yerlerinden biri saclarıdır ve ben artık banyoya girmekten nefret eder olmuştum avuc avuc dokuluyor bir taramada tum lavabo sac doluyordu sacımı acık bırakamıyordum vs.
hatta bi gun ozel bir geceye gideceğim icin mecburen kuafore fon cektirmeye gittim kuaforun ağzı acık kaldı ben boyle bir dokulme gormedim dedi
sacımı filan da kesitrdim ama hic etki etmedi tek pişmanlığım da o oldu cunku cok uzun guzel saclarım vardı
neyse ne kullandığımı soyleyim biraz tuzlu oldu ama şimdi sonucu gorunce değdi diyorum
iki aydır
bioxcin serum 2 gunde bir kullanıyorum
hergun iki tablet priorin iciyorum
ve her gun 1 tane demir hapı yutuyorum
sonuc şuan banyo yaparken tek bir tel sacım duşmuyor tararken de en fazla 20 tane halihaırda kullanmaya devam ediyorum toplamda 4 ay kullanmak en doğrusuymu iki ay daha kullanıcam yani
şimdiden kucuk saclarım da fışkırmaya başladı onu gorunce daha da mutlu oldum cunku bir ara gercekten kel kalacağıma emin gozuyle bakıyordum hatta kazıtmayı bile duşunmuştum iyiki yapmamışım
boyle bir sorun olanlarla paylaşmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur