1. bambino bebe şampuanı gibi duruyor ama bitmişti ve icini evdeki şampuanlardan ne varsa karıştırarak doldurdum ve 3 cay kaşığı bal ve 10 - 20 damla gliserin ekledim. sacların elektriklenmesini kesinlikle azaltıyor.
2. olay goz makyaj temizleyici: iyi temizliyor ama goz yakıyor cok onermiyorum
3. avon senses reflection duş jeli kokusu muhteşem ama maalesef kalıcılığı icin aynı şeyi soyleyemicem ya da ben kullanmayı bilmiyorum elime biraz alıp heryerime surup kopurtuyorum ama kalıcı olmuyo kokusu pek
4. kese, her banyoda biraz da olsa kullanıyorum ozellikle sırtıma, bacaklarıma, kollarıma vs..
5. olay peeling, yuzume uyguluyorum haftada bir filan, bunu tavsiye ederim, baya tanecik iceriyor hem.
6. avon little black dress ve perceive vucut spreyleri: performans/fiyat oranları hayli yuksek, tavsiye ederim ozellikle lbd cok harika bi koku, tende muthiş duruyor
7. avon dry skin sos vucut losyonu, bazen bunu bazen bebe yağı olmak uzere vucut bakımında tavsiye edebileceğim bi losyon, hafif, hoş bi kokusu var. azalınca ya da bitince neutrogena body lotion alıcam ama bakalım o nasıl olacak.
8. johnsons aloe veralı bebe yağı: en guzel kokan aloe veralı olan bi kere. bunu dikkatli kullanmak gerek. haftada bir kereden sık olmamak uzere. ayrıca mesela kuru bacaklara surunce (dışarı cıkmadan once azıcık filan) bi faydası olmuyo sonra daha cok kurutuyor. banyo sonrası ıslak yerlere surulebilir veya direk banyoda cıkmadan once surup durulanabilir ama o da cok etkisiz olabilir diye, banyodan cıkınca daha kurumadan suruyorum. ultra nemlendirici bi şey.
9. hobby briyantin, fonlu saca azıcık suruyorum elektriklenirse, once elime yediriyorum iyice, sonra tarar gibi parmaklarımla saclarımı.
10. avon surrender parfum artık bulmak zor zaten. ağır ve ferah bi koku, cevrede cok rastlanan bi koku olmadığı icin ve esmerlere yakıştığı icin seviyorum.
11. 8x4 roll on hic tavsiye etmiyorum, hatta roll on kullanmayı tavsiye etmiyorum. bulanıklaştı filan, atacam zaten
12. avon kuru saclar icin bakım balsamı banyo sonrası bu da iyi oluyor, elidor 7 24 gibi kepek yapmıyor, sacların cok guzel kokmasını sağlıyor ayrıca. bundan biraz surup sonra tutamlar halinde alıp parmağının etrafında dolayınca tum tutamı, inanılmaz kalıcı oluyor. yapış yapış da yapmıyor sacları
13. dior bronze yuz icin guneş koruyucu kremi dışarı cıkmadan cok az bi şey yuzume suruyorum aklıma gelirse. annemden aldım bunu.
14. corekotu yağı ve merrsin yağı: meme masajı icin
15. gliserin: şampuana katmak icin veya banyo sonrası ıslak saca biraz surmek icin
16. eylul parfumlerinden k58: uc kez filan aldım bundan. tum zamanlarda en cok kullandığım parfum olmuş olabilir. ferah otesi, kalıcı, guzel bi koku
17. golden rose rimel: cok kullanmıyorum, fena değil
18. avon care jojoba yağlı lip gloss: kokusu, kıvamı guzel, ruj ustune veya nivea lipstick ustune guzel duruyor, sade kullandığım da oluyor.
19. amor amor parfum kapağı yok diye kandırıldım mı diye korktum once ilk aldığımda

20. bepanthen krem: mukemmel koltuk altı icin

21. dove el ve vucut kremi, gunluk kullanım icin ideal
22. avon vino disco ruj, esmerlere uygun mat bi kırmızı