Arkadaşlar, bir kac konulara baktımda aramızda mat ruj sevenler cok ve kullanmak isteyende! Bende bayılırım mat ruja ve fiyatlarda cep yakıyor. rujunuzu matlaştırmak cok kolay! Soyleyeceğim yontem belkide bildiğiniz bir yontemdir ama yinede soyleme gereği duydum.

Oncelikle istediğimiz bir renkte Dudak Kalemini alıyoruz. Ben 1 liraya aldığım bir dudak kalemini kullandım. rengide super..bayanssulusmile bordaya yakın bir kırmızı ve cokta hoş oldu. dudak kalemiyle hem dudak cizgisini belirginleştirebilirsiniz. hemde dudağınızın İcini boyayıp mat bir ruj gorunumu verebilrsiniz. kalemin ucu dolgun ve renk belirgin olacaktır. yerimseniben

eğer ruj kullanıyorsanız; rujunuzu surdukten sonra koyu tonda toz fondoten veya pudradan, parmağınızın ucuyla bir miktar alıp, dudaklarınızda parlayan yerlere kodurun ve dudaklarınızı birbirine bastırın renk matlaşacaktır. aklinialirimsmile

evet arkadaşlar 10-20 lira verip bir tane ruj alacağınıza bir liralık kalemle uzun sure kullanabilirsiniz. ayrıca dayanıklılığıda var. paranıza yazık tabi tercih size kalmış. ben onerimi sundum.:hulya:

Birde arkadaşlar, dudak kalemi şart değil goz kalemide kullanabilirsiniz. ama yinede diyorum mutlaka bilenleriniz vardır. vereliniortak:1rolleyes: