Merhaba arkadaşlar,

Dun ilk defa annemin zoruyla iple kaş aldırdım. Kuafore gitmeyeyim, işini bilen estetisyene gideyim diye bir yere gittim ve ustten alınmasını istemediğim halde ustten aldı ve kesti. alnım zaten acıktı, iyice acıldı. inceltmeyin dememe rağmen incecik oldu, sonra da bu ince kaş değil, hic inceltmedim dağınıkları topladım sadece diye diretti. İfadem boşlaştı resmen, kimse gormesin diye yere bakarak yuruyorum; cok yakışan kemik gozluklerim vardı, bu kaşlarla iğrenc gorunuyor, cerceve ve etten ibaret bir suratım oluyor.

kaşın iple alınması cok korkunc gorunuyor ama hadi uzman estetisyen diye guvendim. ama kaşlarımın ustu sivilce doldu resmen. bir suru kırmızı cıkıntı var. ustunden 24 saatten fazla gecmesine ve nemlendirici surmeme rağmen o kızarıklık da, sivilcemsi hal almış kıl kokleri de gecmedi. sizce bu doğal mıdır? bunun tez zamanda gecmesi icin ne yapmalıyım??? tuylerim eskisi gibi duzgun cıkar mı bu zarar gormuş koklerden?

bir de iple alınca tuyler daha mı sert cıkıyor??? tuy diyorum cunku kaşımın ustunde hic rahatsızlık vermeyen minik tuyleri bile aldı ve şimdi onlar sert cıkacak, doğal kaş şeklimi bozacak da omur boyu almak zorunda kalacağım diye cok korkuyorum.

cevap verirseniz cok sevinirim, bir gundur icim icimi yiyor, ara ara ağlıyorum ne yapacağım bu suratla şimdi diye.