merhaba,oncelıkle yaklaşık 3 saatımı aldı makyaj yapmak değil de akşam guneşine denk geldiği icin resim kalitesi duşuk,onları yukleyip yazılı anlatım yapmak vede kendi evimde değilim bu yuzden malzemem az..nezamandır soruyorlardı makyajımı en iyisi paylaşayım bilmeyenler oğrensin istedim..bu benim gunluk makyajım değil daha ozel gunler icin bir makyaj.bu arada lensı makyajdan once takın benım lensım solotıca topazıo. umarım faydası olur kızlar..bu arada kaş kalemını unutmuşum kaş kalemınız yoksa kahve far kullanabılırsınız..vede kaşlarımı almadıgım ıcın dagınık gorunuyor ozur dılerım sempatiksalakcinni

ALLIĞINIZI SURDUKTEN SONRA HAFıF BURUN UCUNA ALNA,DUDAK USTUNE VE BOYNADA DOKUNDURUN..
THE END opuyorumnanaktan

photoshop dıyenler icin dıyorumki :sagolun inanılmayacak kadar guzel bir cildım oldugunu bilmıyordum moral icin supersiniz!

( TOPLU MAKYAJLARIM 35 CI SAYFADA HEPSI DEILSEDE BIR KISMI ORDA ARKADASLAR)
RESIMLERIMDEN ALINTI YERINE SAYFA NO ILE SORU YADA FIKRILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM...KISACA RESMLERIDEN ALINTI ISTEMIYORUM BEBEKLER

kardeş topiğim icin lınk verıyorum burdada makyaj hıle ve puf noktalar paylaşıcam..http://www.kadinlarkulubu.com/makya...mirianadan-makyajda-puf-noktalar-hileler.html