Merhaba kızlar,
Taaa ekimde duğunum var ama aklım makyaj meselesine takıldı. Cunku ben hic makyaj yapmam. Yani gercek anlamda hic. Ara sıra rimel kullanıyorum sadece. Bu durumda, gelin makyajını nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bir de şoyle bir durum var, duğunum nevşehirde olacak, oradaki kuaforleri hic bilmiyorum, yapanın zevkine de malzemesinin kalitesine de guvenemem gibi geliyor. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Duğune gitmeden once malzemeleri alayım, orada kuafore uygulatayım diyorum, boyle bir uygulama var mı?
İstediğim makyajı anlatayım, sizlerden malzemeler konusunda yardım istiyorum. Makyaj onerisi de yapabilirsiniz. Butcem cok yuksek değil ama duğun icin harcamayı goze alabilirim, kaliteli malzemeler olsun istiyorum.
Ten, sac rengi ve genel tip olarak Cate Blanchett tarzı bir goruntum var.
En onemlisi fondoten. Cildimde hic belli olmayacak tercihen canlı ve parlak duracak bir fondoten istiyorum. Pudra kullanmayı duşunmuyorum. Bir de gecmişte sivilce problemim olduğu icin cukurluklarımı saklamam lazım.
İkincisi, allık olarak koyu ve toz allık hic sevmem, acık pembe ve jel allık kullanayım istiyorum. Boyle parlak, genc işi duracak bir tazelik katmak istiyorum yuzume.
Goz kalemi hic yakıştırmıyorum kendime, ama takma kirpik kullanayım istiyorum. Takma kirpiklerin doğal duranı oluyor mu? Kirpik takınca birleştiği noktaya kalem surmek gerekiyor mu?
Bu kadar bir makyaj duşunuyorum. Onerileriniz icin şimdiden teşekkurler...