Urunun waat ettikleri:
Besleyici bileşenler iceren kremsi yapılı stick fondoten. Pudra uygulanmış bir gorunum sağlar. Cift uclu teknoloji besleyici bileşenler ile mukemmel kaplama sağlar. 10 gr.
Karma bir cildim olduğu icin likit ve yağlı fondotenler T bolgemde parlama yapıyorlar.O yuzden elimden geldiğince pudra dışında bir kapatıcı kullanmamaya ozen gosteriyorum.Uzun zamandır hem kapatıcı hem de cildime matlık sağlayan bir fondoten arayışındaydım.Oriflame bu urunu piyasaya surunce belki beklentilerimi karşılar diye aldım gecen sene.İyi ki almışım.Ben beyaz tenli olduğum icin bendeki porcelain rengi.Bu urun mukemmel bir kapatıcılık sağlıyor ciltte.Butun kusurları kapatıyor.Bebek gibi bir cildiniz oluyor surunce.Hafif bir yapısı war,gozenekleri tıkamıyor.Surumu cok rahat ciltte kolay dağılıyor.Cift katmandan oluşuyor,ortadaki beyaz kısım cildi besliyor,sarı kısım kapatıcılık sağlıyor.Surunce cildinizde fondoten warmış gibi durmuyor,tabi abartıp cok surmezsenizPudramsı bir bitirişi war o yuzden uzerine pudra gecmenize kesinlikle gerek kalmıyor.Tek bir urunle istediğiniz herşeyi elde edebiliyorsunuz kısacasıAma kuru bir cilde sahipseniz onermiyorum bu fondoteni cunku likit fondotenler kuru ciltlerde daha iyi sonuclar weriyor.Bu stick fondoten olduğu icin biraz kuru bir urun,normal ve karma ciltler icin uygun.Ben cok memnun kaldım,siz de bu ozelliklere sahip bir stick fondoteniniz olsun istiyorsanız deneyin bence.Fiyatı da cok uygun 20.90 TL,ben indirimde 12.90 TL'ye almıştım.

Renk Secenekleri: