şu an loreal true match kullanıyorum onceden maybelline carmina pastel kullandım ama hepsi ilk surduğum anda harika gozukuyor ama gn boyu oyle kalmıyor:26zellikle maybelline leke leke durdu homojen değildi..parayı basıyım dedim 50 kusur Tl ye loreal aldım o da formunu korumuyo infalliable alyım diyorum ama yağlı ciltlerde vıcık vıcık olduğunu duydum ve vazgectim cildim yağlıydı duzelttim cildimi şu an puruzsuz yine bozmaktan korkuyorum ya..bazı kızları goruyorum ciltleri kadife gibi gun ışığında allık falan oyle yakışıyoki bebeksi duruyo benim ne ekdiğim var cildim guzel gun ışığında kadife gibi duran dikkat cekebilceğim bi fondoten arıyorum cildim bozuk değil alyorum fondoteni suruyorum ilk anda guzel ve ozellikle wc aynasında ama gun ışığında oyle guzel durmuyolar ilerleyen saatlerde sanki sadece boyamışım cildim makyajsız gibi duruyo ama ben kadife gibi durmasını istiyorum ve en onemlisi gun ışığında boyle dursun istiyorum ve sizden tavsiye bekliyorum yardım edin :44::44:

onerilerinizi bekliyorum ya bıktım her seferinde onca parayı basp istediğim matlıkta kadifelikte fondoten bulamamaktan:84::84:

cildim yağlıydı bozuk olduğu donemlerde ama şu an karma o kadar yağlanmıyor sadece t bolgem oneriler icin şimdiden teşkler