Merhaba arkadaşlar, benim bir sorum olacak. Ben Clinique'in butun maskaralarını denedim. İkisi haric (lash power 6g ve high lenghts)

YSL, Chanel, Mac kullandım daha onceden, ama uzun sureli olmadı cunku daha bitmeden cope attım. Ben rahat cıkabilen ve gozum cok hassas olduğu icin rahatsız etmeyecek bir rimel arıyorum. Her şeyden once sağlıklı ve alerji yapmadığı icin de Clinique'i tercih ediyorum, ayrıca cok da rahat cıkıyor. Kirpiklerim kıvrık, bol, uzun, ama oyle cook uzun değiller, normalin cok az uzerinde (benim kirpiklerime benzeyen bir resim bulup eklemeye calışacağım) biraz uzatsın, belirginleştirsin, dolgunlaştırsın, ayırsın. Penelope Cruz'un bir resmi var ya rimel surerken (google'a penelope cruz mascara yazarsanız cıkar) oyle oluyor gozlerim rimel ve kalemle uğraştığımda. Almak istediğim birkac rimeli saysam bana yardımcı olabilir misiniz?
1. Clinique High Lenghts Mascara
2. Lancome Hypnose Drama
3. Diorshow Iconic
4. Armani Eyes to Kill
Şimdi Clinique high impact kullanıyorum, memnunum ama oyle "vaoooov" demiyorum. Bu bitsin clinique high impact curling alacağım

bir sure onu kullanırım, şimdiki siyah ama ben bir tane de kahve istiyorum. Belki curlingi kahve alırım. Şu high lenghts yani bambu dediklerini cok merak ediyorum asıl.. Yardımlarınıza ihtiyacım var cok kararsızım

:44: