sizlere yine, yeni bir konu ile geldimzemuszemusucuza dudak şişiriciaklinialirimsmileurun nasıl yaparız onu gorucez:sm_cool:hatta ve hatta gozumuze hitap etmesi icin onu allayıp pulluycaz:sm_cool:
kızlar,parlatıcıyı 2 tl yemi ne almıştım yalan olmasın

eminonunde bi toptancı bulmuştum

uzerindede yazdığı gibi bu bir glos

kokusu ve rengi cok hoşuma gitmişti..urun bu canlarım

bu glosumu sectim ucuz diye.diğerlerinin yapısını bozmak istemedim
ayrıca belki sıkılırım diye..gerek yok yaniyerimsenibensizde ucuz glosunuza deneyin,memnun kalırsanız şayet,o zaman istediğiniz glosun icine katabilirsiniz tarcın yağınıolumunekankayizsmile

tarcın yağı bende ne zamandır var.bu forumdada tarcın yağı ile ilgili bir topik var.
ama kızlar direk dudaklarına suruyor..bu yanlış!dudakları tahriş eder ve kurutur..gecici bir şişlik veriyor zaten..
ama bu gecici şişliğide diğer gloslarda olduğu gibi sağlamalıyız..
kaydirigubbakcemile5piyasada kullanmadığım dudak şişirici urun kalmadı(gerek yok ama neden daha şiş olmasınaklinialirimsmile)
glosunuzun icine bir kac damla atmanız yeterli..ama fazla atmayın,dudakları kurutuyoryerimseniben

hatta ve hatta glosumun rengini değiştirmek icin icine biraz ruj kattım:smiley-cool:
gorduğunuz gibi toka ie rujumu kazıdım,ve glosumun icine bıraktım..sizde bitmeye yakın rujlarınızı boyle değerlendirebilirsinizolumunekankayizsmile

hızımı alamadım,aldım kucuk slikon tabancamı,aldım kucuk savarovski gorunumlu ucuz taşlarımı,ve başladım glosumu suslmeye:sm_cool: :sm_cool:
onlada kalmadım,farımıda susledim:lepi:

ve sonucbayanssulusmile