Kızlar ya ben ruj alıyorum severek hem de en cok beğendiğim renkleri ,ama gelgelelim kullanınca alıp cope atasım geliyo.Yaklaşık 7 ay once GOLDEN ROSE,carmina markalarının rujlarını aldım (normal ruj lipgloss filan diil) kullanınca sinir oldum,dudağımda golgeli duruyo,şoyle anlatayım,dudağın cizgilerinde yoğunlaşıyo,kimi yerde az duruyo bi garip,BOZULMUŞ OLABİLİR Mİ SİZCE,ya da BAŞKA ?sositososito
HADİ golden rose boyle diyelim CARMİNA rujumu actım bi hevesle onu da denedim cok garip aynısı oldu...Hadi copeeeee...O kadar da guzel bi ambalajı verdı ki altın sarısı bayılmıştım alırken
Gelelim MAX FACTOR rujuma...Hani şu kalıcı olan ,24 saat kalanlardan aldım,almaz olaydımmmmm.iki aşamalı bi surumu var once lipgloss olan kalıcı kısmını suruyorum kuruyunca da parlatıcı rujunu suruyorum,başta fena durmuyo ama sonradan parlatıcı kısmı gidiyo ve kupkuru cizgi cizgi olmuşş , her cizgisi belli olan garip bi ruj kalıyo ortada,tazelesem de duzelmiyo parlatıcısını...
Bana fikir verebilecek ve beni ruj surmekten soğutan bu rujlardan kurtaracak markalar neler olabilir,sorun ne anlamadımmmm???CADIARZU Şimdiden teşekkurler...a.s.