Bu kadının videolarına bayılıyorum. Bu videoda da dudakların nasıl yumuşacık yapıp sonra surulen rujun nasıl kalıcı yapılabileceğini anlatıyor. Aslında videonun konusu 'harika opucuk icin hazırlık' gibi bir şey

[video=youtube;eajIxcf0ZZA]http://www.youtube.com/watch?v=eajIxcf0ZZA[/video]
videoyu goremeyenler icin 2 alternatif link:
‪Kissable
‪Kissable
1. Aşama: Yumuşacık dudaklar
Once ıslak bir havlu veya diş macunuyla dudaklarınızı ovuyorsunuz. Sonra dudak macunu karışımını (lip scrub) kullanıyorsunuz. Bu karışım cidden işe yarıyor.
Malzemeler: şeker, bal ve vazelin, boş bir kase yada kutu
yapışı: bir şeker kaşığı şekeri dokuyorsunuz, ustune 2 yemek kaşığı bal ilave ediyorsunuz. Ve ustune bir kez vazelin sıkıyorsunuz, videoda gorulen boyutta. Ve karıştırıyorsunuz. Bu kadar

Sonra sanki dudak balmı suruyor gibi dudaklarınıza suruyorsunuz. Bence 1-2 dakika bekleyin, kız beklemedi ama ben bekledim guzel oldu

Ve dudaklarınız inanılmaz yumuşak oluyor

2. Aşama: Kalıcı ruj
Once dudak balmı suruyorsunuz. Ama nivea'nın falan dudak kremleri gibi değil sanırım bu kızın kullandığı cunku parlamıyor. Boyle dudak balmı bulamadım o yuzden bu kısmı atladım ama bulursam yapıcam mutlaka

Not: Videonun arasında diş kokusu icin minik bir diş fırcasını anlatıyor. Sanırım tek kullanımlık ve su yada diş macununa ihtiyacınız olmuyor. Bundan sonra girdiğim her yerde bakıcam ona