sevgili kokoşlar
cok sevdiğiniz rujunuzmu kırıldı?bilmiyorumkismileyada bitti biticek 3-4 ceşit rujunuzmu oldu?renkleride cok guzel değilmiboshayallersmileatmaya kıyamıyosunuzboshayallersmile
ee napsakbilmiyorumkismile ? bende diyorumki değerlendirelim:lepi:
nasılmı?gerekli olan extrem malzeme,kucuk bir kap olucak o kadar..yerimseniben​
gecen tavsiye etmediğim bir urun vardı..
avonun sozde dudak dolgunlaştırıcı bakımı-tatlicadiarzu-onu kullandım,ayrıca golden rose ve flormar rujlarımı kurban ettim bu denemeye sizler icinhihoyyyt-tatlicadiarzu-(marifet yaptın:mymekabunların icini bir guzel cıkardım,hatta kalanları kulak temizleme cubuğu ile cıkardım..sonra kucuk tabağımı ocağın uzerine koydum ve sıcakta eridiler zaten...​

rujun orjinal halleri ve rengi...
rujumu elde ettikten sonra arap kızı kabına koydum:smiley-cool:hatta kestim makasla kabı..alımı daha kolay olsun diye..sizde kucuk bir kap uydurun artıkbayanssulusmiledaha once body shop'un dudak nemlendiricilerinin kucuk kabına koymuştum hatırlarsanız​

eriyoruzdelikafadulden​

finalbayanssulusmile​

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
buda daha once yaptığım bir değerlendirmem..tbs dudak parlatıcısı kutusuna,kırılan alix avien rujumu aktarmıştım.ruj surme aplikatoru ile dudağıma uyguluyordum
dediğim gibi,tek yapmanız gereken,kucuk,minik bir kap temin etmekkaydirigubbakcemile5​