SELAMLAR BURADA YAYINLAYACAĞIM URUNLERİN AYRINTILARI ASLINDA BLOGUMDA DA MEVCUT AMA BLOGUMU BİLMEYENLER İCİN BURADA BİR TOPİK ACAYIM DEDİM.UMARIM HOŞUNUZA GİDECEK BİR TOPİK OLUR...
BLOGUMU MERAK EDENLER İCİN,BLOGUMUN ADI RESİMLERİN UZERİNDE VE NİCKİMİN ALTINDA YAZIYOR.ORADAN BİRCOK URUNLE İLGİLİ BİLGİYE ULAŞABİLİRSİNİZ.

LOREAL ---> VoLuminous OriginaL 5X Maskara BLACK

Ozel seramide iceren formuluyle kirpikleri besler ve dolgunlaştırarak 5 kat daha hacimli gorunmelerini sağlar.

Normalde Loreal,Turkiye'de pahalı kozmetik firması olarak bilinse de işin aslı oyle değil.Turkiye'de 30-40 TL arasında satılan bu rimel yurt dışında 5$'a satılıyor cunku bir drugstore urunu.Ben de ebaydan o fiyata aldım.Yani oyle cok para odemenize gerek yok,yurtdışından gayet ucuz bir fiyata temin edebilirsiniz

Rimel vaat ettiği herşeyi gercekleştiriyor.Zaten ilk surunce işte budur dedim.Verdiği dolgunluk gayet tatmin edici,zaten benim bir rimelden ilk beklentim dolgunluk vermesi.Tek katta bile performansı guzel ama ben yoğun ve dikkat cekici kirpiklerden hoşlandığım icin 2 kat gectim ve super oldu kirpiklerimKomur gibi siyah ve hacimli kirpiklere sahip oluyorum surunce.Ayrıca kirpikleri sertleştirmediği icin gun icinde istediğim zaman tazeleyebiliyorum.Goz altına pul pul dokulmuyor ve bu benim icin buyuk bir artı.Yıkayınca kolayca cıkıyor,gozleri hırpalamaya da gerek kalmıyor.Artık kolay kolay değiştireceğimi zannetmiyorum bu rimeli,en iyisini bulana kadar benim icin en iyisi budur
Hala istediğiniz gibi bir rimel bulamadıysanız bu rimeli mutlaka deneyin...