Merhaba bayanlar...Makyaj yapmayı burada oğrendim desem yalan olmaz,konu acmak bugune kısmetmiş

Goz makyajında hemen hemen denemediğim marka kalmadığını duşunuyordum ki son seyahatimden sonra hata ettiğimin farkına vardım. Hep ozendiğim Japon kızlarının sırrını cozdum sonunda

)) reklam repliği gibi oldu ya neyse

Shiseido bir japon markasıymış ve mukemmel krem eyelinerı var-mış!!! (nedense hep USA olarak duşunmuşumdur) Japonyada marketin birinde satılan bu krem eye linerdan ve rimelinden birer tane alıp attım sepete alelacele. Sonra baktım kızlar Kose diye bir markadan alıyor,ondan da rimel,far,allık birer tane hooop

)) Kutuları pek kucuk geldi gozume, bi de uzerindeki fiyatı anlayamadığım icin 1 er taneyle yetinmek zorunda kaldım. Akşam deneyip beğenirsem tekrar gidip bikac tane daha alırım dedim, unutup dondum tekrar yurda.Tanrım yok boyle bir şey. Shiseidonun krem eyelinerı super!!! Hayatımda hic bu kadar kolay ve duzgun surulen, 24 saat boyunca dağılmayan bir şey gormemiştim.Rimelinin tek katı,diğer markaların 2-3 katından bile iyi.Anında takma kirpik etkisi yaratıyor.Tek kotu yanı biraz zor cıkıyor

Kose yi daha once ne duydum ne de gormuştum.Ama Japonyada acayip rağbet goruyor.Cidden hakkını da veriyor marka. Sabah 7-akşam 9 akmayan,dağılmayan,bulaşmayan bir goz kalemi!!! Alırken satıcı akmıyor deseydi guler gecerdim sanırım ama ilk surduğum anki gibi kaldı(oysaki benim gozlerim surekli sulanır) Farı ve allığı deneyemedim,kuzenime kaptırdım onları cunku...Cok pişmanım 5 er 10 ar almadığıma...