daha once kırılan rujumu nasıl değerlendirdiğimi anlatmıştım..şimdi farların nasıl değişime uğrayabileceğini gostericemsuprizzzzz
farınızın renginimi beğenmediniz:umursamaz:
yada cok sevdiğiniz farınız yere duştu ve kırıldı:sinifsinif:
uzulmuyoruz...yasakkelime
napıyoruz:sm_confused:?
değerlendiriyoruz:lepi:
bu uygulamalarımı bloglarda gormuşsunuzdur..benden once akıl eden olmuştur mutlaka:hulya:
ben blogdan gormedim(varsa eğer),kucukluğumden beri bayılırım mıncıklıyım,uğraşıyım makyaj malzemeleriyle:smiley-cool:
tanrıca usulu değişime buyrun bakalımzemuszemus
değişime uğrayacak kurbanlar..
bunların rengini beğenmediğim icin kurban ettim..
siz kırılan farlarınızı değerlendirin diye ornek olması icin yaptım..
ama benim gibi rengini beğenmeyip farklı arayışlar icindeyseniz,kullanmadığınız farlarınıza yeni bir imaj cekmenizde sakınca yok:jeyyar:

evet..farlarımızı ve orjinal renklerini gordunuz.
yeşil ve mavi farımın icini catalla cıkartıp tabağa doktum..
kajal marka kırmızımsı farı ayrı bi yere koydum..cunku onun kabı bana lazım..ayrıca onuda değerlendiricemolumunekankayizsmile
farın orjinal renklerinin tendeki duruşuhihoyyytayrıca farımın kutusunu temizledim ve onuda bir kenarda tuttum.beyaz toz farda kattım ve başladım karıştırmaya..

karıştırdıkca renk ortaya cıktı..biraz beyaz toz far,birazda kajalın kırmızımsı farını kattım ve bu morumsu,ama icinde değişik renkte ışıltıların olduğu renkte bir far elde ettim

toz farımızı elde ettik..şimdi kaplarımızı değerlendiricez..elde kalan farlarımızı biraz fısfıs su katıp,biraz arko katıp cıkmayan ucmayan kalıp şeklinde bir far yapalım bakalımboshayallersmile
kalıp şeklinde far yaparken minicik miktarda arko krem kullandım..
birazda yuze sıkılan suyu kapağına puskurttum ve su niyetine doktum..
suda koyabilirdim evet,ama ben bunu yapmak istedim..sizde purkutmeli su yoksa maden suyu koyabilirsiniz..sudan daha iyi olduğuna inandım ne bilem-tatlicadiarzu-

son hallerine bakalımbayanssulusmile

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile