kızlar hepimizin ortak derdi dudak nemlendirme olayı. geceden surer yatarız sabah iyi ama ilerleyen saatlerde hele de ruj surmezsek aynı tas aynı hamam. neler neler kullandım nivea blistick claries neutregena yok yok yok.gene catlak gene soyulan dudaklar.
amaaaa dun başka birşey almak icin bir eczaneye girdim. sigortamın işlemleri yapılıyor beklerken hani olur ya dermokozmetik alanı.ordaki bayan dedi var mı bir ihtiyacınız. ben de sorıyım dedim. dudak nemlendiricisi arıyorum ama oyle bir şey olsun ki beni bi daha buraya dondurmeyin dedim. tamam dedi iki tane urun cıkardı. birinin markası babe-35 tl birinin markası da benim aldığım uriage-32 tl.. aldım şansıma dedim kadında sivilce tedavilerinde kullanılıo falan dedi. sadece dun gece surdum ve yattım allahım puruzsuz dudaklarla kalktım. normlade de oyle olurdu krem surunce ama kat kat soyulurdu o ustteki kuru yerler. hic bişey yok bu sefer yumuşacık puruzsuz. ve 4 saat falan oldu kalkalı ruj da yok hala aynı durumda. ilk defa boyle bir urunle karşılaştım herkese tavsiye ederim tam adı..URIAGE BARIEDERM LEVRES-baume isolant reparateur apaisant. eczanelerde bulabilirsiniz.biraz uzun oldu ama herkes faydalansın istedim