Blogumda tanıttığım bircok urunu buraya da taşıyorum.Cunku blogumdan habersiz bircok kişi mevcut,boylece yazılarımı bircok kişye ulaştırabilirim...
Kryolan bildiğiniz uzere tv,tiyatro,porselen,ozel gun makyajlarında kullanılan profesyonel bir marka.Ben de bu ara coğu blogda Kryolan urunleri gorduğumden bu markaya baya merak saldım ve işe uzun zamandır ihtiyacım olan ama bir turlu markasına karar veremediğim transparan pudra alarak başladım

Transparan pudra nedir?Ne işe yarar?
Transparan pudra,kapatıcılık ozelliği olmayan,makyajın daha kalıcı olmasını sağlayan ve makyajı sabitleyen bitiriş pudrasıdır.Bu pudra makyajı gayet soft ve mat bir hale getirir ve gun boyu yuzunuzde kalmasını sağlar.
Bu pudra yaklaşık 2 aydır elimde mevcut ama yaz aylarında ozel gunler dışında makyaj yapmadığım icin ( evet bu yaz sadece 2-3 kere makyaj yaptım! )kullanmak daha yeni nasip oldu.Acıkcası herkes bu markayı cok severek kullandığından beklentilerim buyuktu ve beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
Urun 60 gr.hemen hergun kullanılsa 3 yıl rahat gider,o derece bereketli

Gayet ince tozlardan oluşuyor,bu da pudranın cilde gayet rahat ve homojen bir şekilde dağılmasını sağlıyor.
Adı ustunde transparan pudra olduğundan kapatıcılık ozelliği yok.
Bendeki TL11 rengi,beyaz tenliler icin ideal lakin resimde beyaz gorunmesi sizi korkutmasın aşağıdaki resimde de goreceğiniz uzere cilde tamamen dağılınca yokmuş gibi duruyor.
60 gr. urune 59 TL para odedim,fiyat acısından gayet iyi.
Urun paraben icermiyor bu durum oldukca sevindirici

Ciltte gayet mat ve yumuşak bir yapı oluşturuyor ve bu ozelliğini saatlerce koruyor.
Kalıcılık ozelliği muazzam.Ben bu pudrayı sabah missha kremimin uzerine uygulayıp yolculuğa cıktım ve gece cok gec saatte cildimden temizledim.Makyajımda en ufak bir bozulma yoktu ve gun boyu cildimde yağlanma/parlama sorunu yaşamadım sayesinde.
Karma/yağlı ciltteki performansı super ama kuru ciltleri gerebilir.
Ambalajını sevmedim,cunku ne zaman kapağını acmaya kalksam bir toz bulutu meydana geliyor.O yuzden daha kullanışlı bir ambalaj yapabilirlerdi.
Rengini gormeniz acısından pudranın yoğun uygulanmış hali.
Pudranın cilde tamamen dağılmış hali.
Bu urunu kimler alabilir?
Makyajının kalıcı olmasını isteyen,cildinde parlama/yağlanma sorunu yaşayan veya makyajı akan,uygun fiyata transparan pudra arayan herkes.