Merhabalar Hanımlar
Şimdiye dek denediğim en iyi dudak bakım balsamının Blistex marka "Daily Lip Conditioner SPF 15" olduğunu soyleyebilirim.
Benim gibi dudakları cabucak kuruyan, catlayan biriyseniz, (hadi bahar mevsimleri neyse de) yazın ve kışın durmadan tazelediğiniz dudak nemlendiricisine rağmen dudaklarınıza bir turlu istediğiniz yumuşaklığı ve bakımı sağlayamıyorsanız, size kesinlikle bu urunu tavsiye ederim.
İceriğindeki Aloe Vera, E Vitamini ve Soya Proteinleri ile dudaklarınız hic olmadığı kadar bakımlı ve yumuşacık olacak. Yine icindeki Candelilla etkin maddesi ile daha ilk kullanımda bile yıpranmış dudaklarınızın onarılmasına ve neme doymasına yardımcı olmuş olacaksınız.
Urunun bir diğer artısı da SPF 15 ozelliğine sahip olması yani (15 Guneş Koruma Faktoru) ile dudaklarınızı guneşin zararlı etkilerinden koruyacak olmasıdır.
Dudakları ince biri değilim ama Angeline Jolie'nin dudakları kadar da kalın olduklarını soyleyemem. Bu urunun diğer dudak bakım urunlerinden ayrılan bir başka faydası da; her kullanışımda dudaklarımın daha dolgun gorunduğunun herkes tarafından dile getirilmesi oldu. Mesela gece uyumadan evvel bu balsamdan dudaklarınıza yeterli miktarda surup uyursanız sabah ne kadar işe yarar bir urun olduğunu daha iyi anlayarak uyanmış olacaksınız. (tecrubeyle sabit.)
Malum kış geliyor, havalar iyice soğuyup kuruduğunda dışarıdayken yuzumuzdeki (burnumuzdan sonra) en hassas bolge olan dudaklarımızı ancak cok iyi koruyarak can acıtan catlamalardan korunabiliriz.
Daily Lip Conditioner SPF 15'i bir derginin verdiği promosyon urunu olarak denediğimde keşfettim ve o kadar memnun kaldım ki 4 yıldır yaz-kış başka hicbir şey kullanmıyorum. Hatta ruj surecek dahi olsam, once bu bakım balsamı ile dudaklarımı bakımını yapıyorum ki ruj da dudağıma surulmesi gerektiği gibi surebilsin...
Blistex'in diğer urunlerinden birini daha denedim ama onun etkili olduğunu soyleyemeyeceğim ne yazık ki...Ne parlatıcı ne de yumuşatıcı olarak işe yarar bir urun değil asla... (kafa karıştırmamak icin onun adını buraya yazmak yerine, kullanıp da memnun kalmadığımız urunler kategorisine yazacağım) Ama bu kucuk beyaz yassı kavanoz tam bir mucize....Dışarı cıkarken eğer canta değiştireceksem, tek tek cantamın icine koyacaklarımı kontrol ediyorum. Cep telefonumdan ve cuzdanımdan bile daha once cantamdaki yerini aldığını gonul rahatlığı ile soyleyebilirim.
Belki de tek dezavantajı balsam olduğu icin tupte satışa sunulamıyor olması (yani dezavantajı parmakla suruluyor olması) ama bu sayede erkeklerin de cok rahatlıkla tıpkı bir merhem gibi toplum icinde de dudaklarına kullanabiliyor olmasını bir avantaj olarak sunabiliriz.
Blistex'in denemediğim diğer 4 urununu de merak etmekteyim. Dener denemez buraya yorumlarımı ekleyeceğim.
Mutlu gunler ve yumuşacık bakımlı dudaklar sizlerin olsun hanımlar
Sevgiler
a.s.