Arkadaşımla birlikte gecenlerde jel eyeliner siparişi vermiştik sonunda elimize ulaştı.Kargoda baya gecikme yaşadık sanırım hava koşullarından bir ara umudu tamamen kesmiştik ama bugun elime ulaştılar sapa sağlamBayıldım ben bu eyelinera.Yumuşacık bir yapısı var hemen renk veriyor.Sabah deneme amaclı gozume surdum baya da kalıcı,yanlışlıkla gozumu kaşıdım gene de bozulmadı.Gecen yaz aldığım Calvin Klein jel eyelinerimle yapısı tamamen aynı hatta daha yumuşak yapıda bu eyeliner,renk verişi olsun,kalıcığı olsun baya benziyorlar.Fiyat farkı war tabi.Calvin Klein 22.5 TL.Bu eyeliner Coastal Scents sitesinde 7$,kargosu 3$ toplamda 10$' a mal oldu.Bu arada fırca 2$.Gercekten guzel bi eyelinere ihtiyacınız warsa pahalı markalarınkini almanıza hic gerek yok,bu eyeliner fazlasıyla işinizi gorur.Ben altın rengini sipariş ettim,diğeri arkadaşımın ona yollıcam o yuzden onunkine dokunamadımSwatchına gececek olursam;
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.