1-Maybelline pudra: kapatıcılıgı cok az ancak yınede kullanılır cıldınde cok problem olmayanlar kullanabılırler.ıcınde de zeytınyagı var sanırım hafıf zeytınyagı kokuyor cıldı bozacagını sanmıyorum..

2-alix avien pudram.asla vazgecemem!kurtarıcım o benım! cok dogal cok guzel duruyor kesınlıkle tavsıye ederım! 25liraydı hatırladıgım kadarıyla

3-pastel stick fondoten. cıldı kuru olan arkadaslar cok rahat kullanabılırler cıltle butunlesıp dogal duruyor tavsıye ederım.buda 20-25 lira arasındaydı.

4-avon color trend pudra. cok kalitesiz uzak durun derım!sadece kokusu hoş.

5-flormar pudra:fiyatına gore fena değil.ama kullanmıyorum.dogal durmuyor

6-avon likit fondoten:avonu kalitesiz buldugum ıcın kullanmıyorum ama arada sırada nadiren kullanılabilir.

7-M.A.C pro longwear fondoten.67 liraya almıstım.yaglı cıltler ıcın kesınlıkle cok ıyı. uzun sure aynı kalıyor 15 saat kadar.ılk basta benım T bolgemde putur putur durdu cunku cıldım kuruydu ancak duzenlı olarak nemlendırırsenız hem uzun kalıcılık hem dogal gorunum elde edebılırsınız! Ancakk en iyi verimi fırcayla alabilirsiniz.en altta gorecegınız fırcayla uyguluyorum.

8-golden rose fondoten: bunuda 15 liraya almıstım sanırım.buda hoş bir fondoten kapatıcılıgı oldukca ıyı.

9-Allık yeni yeni kullanmaya başladım.flormar allık.şeftali tonlarında gayet dogal ve hoş icinde pigmentleri var ancak sırıtmıyor.onerırım.Bunun dışında m.a.c'in allıklarındanda edinmelisiniz.

1-Max factor 2000calorie maskara:kırpıklerı cok iyi dolgunlastırıyor.gercekten cok iyi bir maskara fiyatı 40 kusurdu sanırım

2-Maybelline falsies maskara: uzun kirpikliler icin daha ideal gibi.

3-Maybelline volume express curved brush: benımkısı kıvrık fırcalı olanı.ustune tanımam cok memnunum kısa kırpıklerımı hem uzatıyor hem dolgunlastırıyor hem sımsıyah komur gıbı hemde kıvırıyor daha ne ısterımkıı. diorshow maskarada kullandım ama bundan cok daha memnunum o kdar soyluyorum..

1-Clinique gloss:cok kaliteli.bıraz yapıskan ama cok guzel duruyor dudakta.beyaz olduguna aldanmayın ben severek kullanıyorum sırıtmıyor kesınlıkle fiyatı bayagı vardı ama hatırlamıyorum...

2-Avon red kiss ruj: berbat...rengı hosuma gıttı dıye almıstım ama vısne curugu gıbı bırsey..tendekı duruslarınıı koyacagım.

3-rosense dudak koruyucusu: hafif dolgunlastırıyor guzel bir urun cok acıklanacak bırseyı yok..

4-Flormar long wearing ruj: asla vazgecemem!!! cok dogal cok guzel bir rengi var L16. hude renk severler ıcın.uzun surede kalıyor.9 lira falan olması gerek.

5-Watsons dudak balmı: guneslenırken dudaklar kurumasın dıye kullanıyorum

6-golden rose nemlendirici: cok iyi nemlendiriyor.

7-Nivea nemlendirici:bildiğimiz nemlendirici

8-Nivea shine glace: cok hoş rengi cok guzel duruyor asla vazgecemeceklerımden

1-Flormar longwearing ruj L16
2-Avon red kiss ruj
3-Nivea shine glace
4-Clinique

1-Active naneli ağız spreyi

2-maybelline rimel aldıgımda goz temizleme losyonu hedıyeydi.sadece rimeli falan guzel cıkartıyor o kadar goz kalemi falan cıkartmıyor

3-loreal pure zone:gozenek sıkılastırıcı tonık. ben coookk memnunumm

4-loreal pure zone:sıkılastırıyor anında hıssedılıyorrr peeling icin kullanılabılırrr.

5-avon vucut losyonu:elmalı kokusu hoş ama aman aman diyebilecegim bir urun değil

6-Dove krem: gecelerı ellerimi nemlendirmek ıcın kullanıyorum memnunum)

7-rosense gul suyu:makyajımı allık pudra falan bununla temızlıyorum cokkk memnunum cıldı ferahlatıyor

8-nivea young visage:gayet guzel peeling gorevi yapıyor)

9-rosense tonik: hakkını veriyor

10-avon skin so loft vucut nemlendirici:hafif pırıltıları var cokk hoşşş duruyorrrrr dogall bir pırıltı canlılık katıyorrr.

11-Nivea otobronz: kollarıma dogal bronzluk verdı ancak boyun bolgesınde dalga dalga ve turuncu yaptı o yuzden 1 kere kullandım sadece. kullanmadan once iyice kese olup olu derinizi temızleyp kullanmanızı onerırım)

12-loreal canlandırıcı tonık:kullanınca cıldın canlandıgı bellı oluyor gercekten..

Lancome magnifique parfumldukca kalıcı ve cook guzel bir kokusu var 175 liraydı
Dkny be delicious parfum:Elma kokulu cok hos bir parfum 200 lira olması gerek

Alix avien eyeliner: 18 liraydı sanırsam.ben cok guzel eyeliner cekerım dıyen bırı rahatlıkla kullanabılır. ama ben 1 kere kullandım sadece fırcası cok kullanıslı degıl oylece duruyor
Golden rose dipliner:cok kullanıslı cok rahattt ben hic guzel cekemem yamuk yumuk yaparım ama ben bile gayet guzel kullanabılıyorum
Flormar eyeliner pen: husran....kesınlıkle cok kullanıssız sıyah falanda degıl rengını vermıyor gri gibi birşey

1-Avon sungerli goz kalemi: gayet hoşşş bir kalem bundanda vazgececegımı sanmıyorum.gozun ustune cekıp arkasındakı sungerle dagıtınca bugulu bakıslar elde edıyoruzz cok hoss ve pratikk
2-avon 2li goz kalemi: mavi goz kalemi arıyordum bunu alayım dedım iğrenc cıktı tam anlamıyla fiyasko pastel boya gibi! oylece duruyor
3-alix avien bronz kalem: gozlere cekılınce cok hos duruyor bıtınce tekrar alacagım
4-flormar ultra black eyeliner: aman aman bir urun degıl ama ıdare eder..
5-flormar waterpoof eyeliner: pek kullanmadım 1 kere surdum rengını pek vermedı hosuma gıtmedı acıkcası ama kaş kalemi olarak kullanılabılır
6-avon acılıp kapanabilen(asansorlu)kalem: komur karası gozler icin!! cok bayılıyorum cok guzel ve kullanıslı ancak hemen akıyor tek eksisi
7-flormar kalem: hafif pırıltılı hafif buz mavisi gibi cok hos duruyor.

Gratisten aldıgım fondoten fırcam. mac fondoteni surmek ıcın fondotenden daha pahalı olan fırcalarını almaya gerk yok yanı gayet guzel verım alıyorum cok yumusak kullanıslı 15tl gibi birşey olması lazım. mac pro long wear fondoten icin bu fırcayı kllanıyorum.
bildigimiz watsons fondoten sungerleri fondotenı cok emıyor pek kullanmadım oyuzden