Vichy nin fondoteninden kapatıcısına tum urunlerini kullanıyorum yıllardır.Yalnız bir suredir eczanelerde bulamıyordum.
Ancak nette araştırdım ve aldım,yurtdışından getiriyolar.
Fiyatlarda gayet makul 45 liraya fondotenini aldım sabitleyici oudrası 50 tl gibi bişey.kapatıcı 45 civarı sanırım.
Bircok kişi bulamıyorum eczanede diyor bu fondoteni bulamazsınız zaten gelmiyor artık niyeyse Turkiye ye
Almak isteyen bulamayan arkadaşlar google da ararsanız bulursunuz.
Vichy Basın Bulteni
Ustun kapatma ozelliğine sahip Vichy Dermablend kapatıcı kozmetik ile kendinizi mukemmel hissedeceksiniz!
Dermablend, yuksek kapatıcılığa sahip bir fondoten ve sabitleyici pudranın mukemmel birleşimi. Kusursuz kapatma ozelliği sayesinde en problemli cilt sorunlarına bile mukemmel bir cozum getiriyor..
Dermablend gecici ya da kalıcı tum estetik cilt kusurlarını ortadan kaldırmak, yaşam kalitesini yukseltmek amacıyla tasarlanmış bir kapatıcı fondoten ve sabitleyici pudradan oluşuyor.
ABD’de dermatoloji uzmanları ve plastik cerrahlar tarafından ozellikle onerilen Dermablend en problemli cilt kusurlarının bile butunuyle kapatılmasını sağlıyor.
Dermablend, yuksek kapatıcılığa sahip bir fondoten ve sabitleyici pudrayı bir araya getiren iki aşamalı bir sistem olarak uygulanıyor. Klasik bir fondotene gore iki kat daha guclu bir kapatıcı ozelliği olan fondoten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor.
Ozel bolgeler icin lokal duzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dovmeleri bile butunuyle kapatmak mumkun.

buda 60 a yakındı fiyatı.