arkadaşlar bugun eczaneye gitmiştim.orda bu lipojen dudak dolgunlaştırıcısını gordum ve merak ettim.aranızda kullanan varmı acaba.cok merak ettim acaba etkili bişeymidirki
araştırdım biraz bunlar buldum ama deneyen varmı:::::

UV koruma faktorlu LIPOJEN cildin en hassas bolgelerinden olan dudak dokusunu guneşin yakıcı ve tahriş edici etkilerine karşı korumaya yardımı olur.

Tahriş edici etkenler taşımaz.İlac değildir. Yan etkisi yoktur.

En iyi sonucu almak icin her gece yatmadan once ve gun icerisinde arzu edilen sıklıkta LIPOJEN Şeffaf tek başına yada rujun altına uygulanır.

Ayrıca dudaklarınıza hacim kazandırırken renklendirmek de isterseniz LIPOJEN Renkli serisinden dilediğiniz rengi gun icerisinde arzu edilen sıklıkta kullanabilirsiniz. İceriğindeki ışıltılı ozel pigmentler dudaklarınızı parlak ve carpıcı renklerle buluşturur.

Gunde minimum 3 kez kullanılması tavsiye edilir.
Tepki Alma Suresi
Klinik testlerde duzenli olarak 30 gun suresince, gunde 3 kez yapılan uygulamayla dudakların dolgunluğunda ortalama %40 artış tespit edilmiştir. Sonuc alma suresi kişiye gore değişir. Dudaklarınızın kazandığı dolgunluğu muhafaza etmek icin duzenli kullanılması tavsiye edilir. Lipojen, iceriğindeki doğal tripeptide Gly-His-Lys ile dudak yapısında var olan kolajen dokuları artırarak dudaklarınıza hacim kazandırır,kontur cizgilerini belirginleştirir,dudak kırışıklıklarının gorunumunu azaltmaya yardımcı olur.

Formulundeki jojoba yağı,shea butter ve e vitamini ile hasar gormuş, catlamış dudak dokusunu iyileştirmeye yardımcı olur, yumuşaklık ve nemlilik kazandırır